101 Copenhagen accessoires

Accessoires zijn als het ware de puntjes op de ‘i’ in het interieur en zijn daarmee de laatste stap om elke ruimte helemaal af te maken. 101 Copenhagen is een merk waarbij alle accessoires een verhaal vertellen en een eigenzinnige persoonlijkheid aan je ruimte toevoegen. Zo heb je een uitgebreide keuze aan schitterende vazen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Cobra collectie van 101 Copenhagen. Deze serie zit boordevol prachtige vazen in diverse vormen en kleuren. De vazen vormen niet alleen decoratieve accenten, maar spreken ook tot de verbeelding met een scala aan stijlen. Van bescheiden elegantie tot aan gedurfde avant-garde: welke vaas van 101 Copenhagen is je favoriet? Het assortiment gaat overigens veel verder dan alleen vazen. Ook de bloempotten, kandelaren en dienbladen van 101 Copenhagen verdienen een prachtig plekje in huis.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 54 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 54 producten Terug naar boven

101 Copenhagen: Deens design met een twist

101 Copenhagen is opgericht in 2017 en een Deens designmerk dat zijn roots heeft in Scandinavisch vakmanschap in combinatie met Japanse esthetiek. Hun collectie, variërend van meubels tot lampen en accessoires, ademt tijdloze elegantie met een eigentijdse twist. Gedreven door een passie voor hoogwaardige materialen, organische vormen en kleurpaletten presenteert 101 Copenhagen een verzameling klassiekers en vernieuwende stukken voor zowel lokale als internationale interieurliefhebbers. De ontwerpbenadering is dynamisch en getuigt van vrijheid van expressie waarbij minimalistisch, sculpturaal en conceptueel design samenkomen zonder concessies te doen aan speelsheid en individualiteit. Met de creatieve input van ontwerpers Tommy Hyldahl, Kristian Sofus Hansen en Nicolaj Nøddesbo belichaamt 101 Copenhagen een zorgvuldig samengestelde mix van gedurfde en tastbare objecten die de aandacht trekken in elke ruimte.

De unieke uitstraling van de Sphere collectie

De Sphere collectie van 101 Copenhagen omvat een prachtige reeks vazen waarvan de sculpturale vormen een inspiratie putten uit de wereld van artistieke beeldhouwkunst. Deze vazen, met hun simplistische ontwerpen, weten op subtiele wijze de aandacht te trekken dankzij unieke silhouetten. De veelzijdigheid van de collectie komt tot uiting in de diverse vormen, variërend van rond tot hoekig, waardoor ze moeiteloos met elkaar te combineren zijn. Dit is precies waar de kracht van 101 Copenhagen schittert: het creëren van verschillende vazen met elk een eigen karakter die toch naadloos samensmelten tot een harmonieus geheel. De stijl van de Sphere vazen vindt zijn oorsprong in de vormgeving van oude Chinese vazen en het kleurenpalet dient als basis voor deze collectie. Handgemaakt en met de hand geglazuurd, hebben de vazen uit de Sphere collectie van 101 Copenhagen elk een unieke look.

101 Copenhagen accessoires bij Flinders

Flinders is officieel dealer van 101 Copenhagen. Dat betekent dat wij alle 101 Copenhagen accessoires kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.