101 Copenhagen hanglampen

Op zoek naar een opvallende hanglamp die toch ook bij iedere stijl past? Zoek dan niet verder, want bij 101 Copenhagen vind je de perfecte hanglampen die je vast en zeker blij maken. Ze zijn groot, opvallend, mooi én toch minimalistisch. Dit lijkt een onmogelijk combinatie, maar als je kijkt naar de lampen zie je dat 101 Copenhagen het toch echt voor elkaar krijgt. Kijk bijvoorbeeld naar de Drop Chandelier Bulp hanglamp van het merk. Deze lamp zal hoe dan ook grootse indruk maken, maar heeft toch eigenlijk maar weinig echt uitgesproken elementen. Hierdoor past de lamp hoe dan ook in jouw interieur. Als je er maar wel genoeg plek voor hebt, want de hanglamp is niet bepaald klein.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-10 van 10 producten Sorteren op 1-10 van 10 producten Terug naar boven

Het verhaal achter 101 Copenhagen

Het merk 101 Copenhagen komt niet geheel onverwachts uit Denemarken. Het merk is nog relatief nieuw in de wereld van design, want 101 Copenhagen bestaat pas sinds 2017. Dit betekent echter niet dat de ontwerpen nog in de kinderschoenen staan. De creatieve basis van het merk wordt gevormd door drie mannen die allemaal een geheel eigen stijl hebben. Door de bundeling van hun krachten, ontstaat de magie van 101 Copenhagen. Een paar kernelementen van het merk zijn hun passie voor materiaal, de rustgevende kleuren en de opvallende organische vormen. Dit zien we dan ook terug in de hanglampen die hier allemaal stuk voor stuk een voorbeeld van zijn. Voor welke lamp ga jij?

Stijlvolle 101 Copenhagen hanglampen

Het is moeilijk kiezen tussen de verschillende prachtige hanglampen die 101 Copenhagen in haar collectie heeft. We nemen een kleine greep uit de collectie en lichten een aantal van onze favorieten uit. Ten eerste heb je de No.2 hanglamp van 101 Copenhagen. Dit is een minimalistische wonderlamp die toch in het oog springt door de bijzondere Art Deco details op het armatuur. Daarnaast kunnen we uiteraard niet om de Drop Chandelier serie heen met wat ons betreft de Drop Chandelier Bulp hanglamp en de Drop Chandelier Perforated hanglamp als absolute toppers. Deze prachtige lampen transformeren iedere ruimte naar een echte designoase. Welke lamp is jouw favoriet en zie jij het liefst bij jou thuis hangen?

101 Copenhagen hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van 101 Copenhagen. Dat betekent dat wij alle hanglampen van 101 Copenhagen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.