Gispen 1x6 kapstok
Nog 2 in voorraad
 
€ 59
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Gispen 1x6 kapstok

Omschrijving

De Gispen 1x6 kapstok is ontworpen door Dick van Hoff.

De stijlvolle witte 1x6 kapstok van het Nederlandse designmerk Gispen is een leuke binnenkomer voor je gasten. Hij lokt zeker een reactie uit bij wie zijn jas er aan ophangt. In dit ontwerp zie je goed hoe de zes jashaken open gevouwen zijn uit hetzelfde stuk staal dat de kapstok vormt. Simpeler kan bijna niet. Tijdens het productieproces van deze kapstok blijft er nagenoeg geen restmateriaal over en hij is 100% recyclebaar, dus hij is ook nog eens hartstikke duurzaam!

De 1x6 kapstok van Gispen heeft een breedte van 16 centimeter, een diepte van 5 centimeter en een hoogte van 12 centimeter. De haakjes zijn met een laser gesneden uit een stuk staal dat verkrijgbaar is met een witte, grijze of zwarte poedercoat naar keuze. Bevestigingsmateriaal wordt bijgeleverd en deze kapstok weegt 2 kilo.

Zoek je naast de 1x6 kapstok van Gispen een andere Kapstok van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Gispen. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de 1x6 kapstok, contacteer dan gerust onze klantenservice.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Staal
Garantie Ja
Herkomst Nederland
Merk Gispen
Ontwerper Dick van Hoff
Afmetingen (b) 60 x (h) 12 cm

Sfeerafbeeldingen

Gispen 1x6 kapstok
Gispen 1x6 kapstok
Gispen 1x6 kapstok
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven