Gelderland 6901 stoel
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Gelderland 6901 stoel

  Omschrijving

  De Gelderland 6901 eetkamerstoel is ontworpen door Scholten & Baijings.

  Wordt het geel, roze of toch groen? Deze eetkamerstoel is verkrijgbaar in drie vrolijke kleuren. Dat maakt de keuze wel heel lastig. En dan is de 6901 ook nog eens verkrijgbaar als bank! Waarom is kiezen toch zo moeilijk?! De 6901 eetkamerstoel is verkrijgbaar in verschillende stofgroepen en leercategorieën. De prijs zoals weergegeven geldt voor stofgroep E. De stoelen in stofgroep A zijn verkrijgbaar vanaf €685,-. Voor vragen over de verschillende uitvoeringen kun je contact opnemen met onze klantenservice (03 80 83 705).

  Zoek je naast de 6901 eetkamerstoel van Gelderland een andere eetkamerstoel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Gelderland. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de 6901 eetkamerstoel, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Stof
  Merk Gelderland
  Ontwerper Scholten & Baijings
  Herkomst Nederland

  Sfeerafbeeldingen

  Gelderland 6901 stoel

  Klantenreviews

  Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst voor dit product. Wat vindt u dit product? Plaats een beoordeling!

  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven