Ferm Living ABC House muursticker
Binnen 1 week
 
€ 85
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Ferm Living ABC House muursticker

Omschrijving

De ABC House muursticker is van het merk Ferm Living.

Met de ABC House muursticker van Ferm Living haal je het complete ABC in huis. Van A tot Z. Voor iedere dag. Er zit krijt bij, zodat je zelf de letters kunt oefenen. Of er een leuke boodschap voor je huisgenoten kunt opschrijven. De ABC House muursticker is van aardig formaat, 95 x 130 centimeter. En een ding weet je zeker, als je deze muursticker op de muur van de kinderkamer plakt, voelt hij zich meteen thuis. 

Muurstickers van Ferm Living zijn geschikt voor alle gladde oppervlakken. Denk aan een muur, plafond, meubel, ijskast of raam. De muursticker kun je eenvoudig aanbrengen, maar ook weer verwijderen en hergebruiken. Bekijk de instructievideo voor handige tips. In de verpakking vind je een heldere plakinstructie evenals een "teststicker".

Zoek je naast de ABC House muursticker van Ferm Living een andere muursticker van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de ABC House muursticker, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Specificaties

Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Vinyl
Garantie 1 jaar
Herkomst Denemarken
Merk Ferm Living
Productsoort (filter) Ferm Living muurstickers
Afmetingen (b) 95.00 x (h) 130.00 cm

Sfeerafbeeldingen

Ferm Living ABC House muursticker
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven