Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Douchegordijnen voor ieder ochtendtype

Ben jij zo iemand die nadat de wekker gaat meteen uit bed springt om een verkwikkende douch te nemen? Of sleep je jezelf na minutenlang snoozen met hangende schouders richting badkamer? Voor beide ochtendtypes verkoopt Flinders geschikte douchegordijnen. Het merk Ferm Living ontwerpt vrolijke douchegordijnen met kleurrijke, grafische prints, zoals het Ferm Living Spear douchegordijn. Uitermate geschikt voor opgewekte ochtendmensen. 

Douchegordijnen van goede kwaliteit

Er bestaan veel prijsverschillen in douchegordijnen, omdat er ook veel kwaliteitsverschil bestaat. Flinders verkoopt douchegordijnen van topkwaliteit. De douchegordijnen van Ferm Living zijn van 100% katoen met een coating van acryl. De douchegordijnen van By Nord zijn van 100% procent polyester. Beiden zijn bestand tegen veelvuldig gebruik en gaan lang mee.

Onderhoudtips voor douchegordijnen

Je kunt een aantal dingen doen om een douchegordijn zo lang mogelijk mooi te houden. Belangrijk is dat het douchegordijn niet over de grond sleept, maar er ongeveer 1 centiment boven hangt. Het is verstandig om het douchegordijn na het douchen even af te spoelen en daarna goed uit te hangen, zodat hij goed kan drogen. Hierdoor voorkom je dat er zeepresten achterblijven en schimmelplekken kunnen ontstaan. 

Vragen over douchegordijnen? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifiek douchegordijn. Bel gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij zijn steeds bereid je verder te helpen.

Naast douchegordijnen vind je bij Flinders ook de mooiste badkamerlampen, badkamermeubilair, badkamerspiegels, badkameraccessoires, douchegordijnen, badmatten, wasmanden en badlakens.