Kinderklokken

Kinderklokken

Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen: je kind leren klokkijken. En om dit voor elkaar te krijgen, is een passend exemplaar uit de collectie kinderklokken van essentieel belang. Het moet natuurlijk wel een kinderklok zijn waar je kind graag naar kijkt, die past in het interieur van de kinderkamer en die bovendien functioneel is. De kinderklokken van Vitra doen het goed bij menig kind door hun herkenbare vormen, vrolijke kleurtjes en fraaie prints. Een kinderklok doet het perfect in de speelhoek van je kind in de woonkamer, maar bijvoorbeeld ook in de kinderkamer zelf of juist in de speelkamer op zolder. Zo zijn er genoeg plekken waar je een kinderklok op kunt hangen en hoe vaker je je kind ermee confronteert, hoe groter de kans is dat jouw kleintje al op jonge leeftijd klok kan kijken. Dat wil jij toch ook?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-14 van 14 producten Sorteren op 1-14 van 14 producten Terug naar boven

Speelse kinderklokken

Om aan de wens van een kind te voldoen, is het vooral belangrijk dat een kinderklok er leuk uitziet, een opvallend design heeft en een fraaie kleur heeft. Als deze ingrediënten allemaal goed in de smaak vallen bij je kind, is de klok gegarandeerd een succes en zal je kind er veel plezier van hebben. De cijfers zijn duidelijk en relatief groot vormgegeven waardoor je kind de cijfers in elk geval goed kan zien. Een kinderklok waar je kind los van de leuke details ook klok leert kijken. Ga jij voor een vis, uil of olifant? Wie weet zit het lievelingsdier van je kind ertussen en dan is de keuze gauw gemaakt. Het compacte formaat zorgt ervoor dat deze al gauw een plekje op die betreffende wand kan vullen.

Klokken waar ze blij van worden

Bij het ontwerpen van elke kinderklok is rekening gehouden met de wensen van een kind. Kinderen houden vaak van kleur, leuke prints en hun favoriete dieren of idolen. Het moet daarom wel een klok zijn die deze elementen bevat om goed in de smaak te vallen bij een kind. Deze diverse collectie kinderklokken laat menig hart sneller kloppen. En om het voor je kind extra leuk te maken, laat je hem of haar een favoriet exemplaar uitzoeken. Zo ben je er zeker van dat dit product elke dag weer de aandacht trekt van je kind en het proces van klokkijken een stuk sneller gaat. Je kunt hierin uiteraard nog een beetje sturen zodat de kinderklok ook past bij jouw woonsmaak.

Kinderklokken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle kinderklokken van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.