Sorteren op

1-4 van 4 producten

Speelse kinderklokken

Om aan de wens van een kind te voldoen, is het vooral belangrijk dat een kinderklok er leuk uitziet, een opvallend design heeft en een fraaie kleur heeft. Als deze ingrediënten allemaal goed in de smaak vallen bij je kind, is de klok gegarandeerd een succes en zal je kind er veel plezier van hebben. De cijfers zijn duidelijk en relatief groot vormgegeven waardoor je kind de cijfers in elk geval goed kan zien. Een kinderklok waar je kind los van de leuke details ook klok leert kijken. Ga jij voor een vis, uil of olifant? Wie weet zit het lievelingsdier van je kind ertussen en dan is de keuze gauw gemaakt. Het compacte formaat zorgt ervoor dat deze al gauw een plekje op die betreffende wand kan vullen.

Klokken waar ze blij van worden

Bij het ontwerpen van elke kinderklok is rekening gehouden met de wensen van een kind. Kinderen houden vaak van kleur, leuke prints en hun favoriete dieren of idolen. Het moet daarom wel een klok zijn die deze elementen bevat om goed in de smaak te vallen bij een kind. Deze diverse collectie kinderklokken laat menig hart sneller kloppen. En om het voor je kind extra leuk te maken, laat je hem of haar een favoriet exemplaar uitzoeken. Zo ben je er zeker van dat dit product elke dag weer de aandacht trekt van je kind en het proces van klokkijken een stuk sneller gaat. Je kunt hierin uiteraard nog een beetje sturen zodat de kinderklok ook past bij jouw woonsmaak.

Kinderklokken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle kinderklokken van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.