Naar boven

Plantenbakken

Plantenbakkenkoop je bij Flinders.nl. We hebben een kleine, maar unieke, collectie plantenbakken en planttassen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Ferm Living Plant Box plantenbak? Deze elegante en tijdloze bak hoeft echter niet alleen voor planten gebruikt te worden, je kunt er ook boeken of rondslingerend speelgoed in opbergen! De plantenbakken uit de Menu Wire serie zijn perfect voor zowel buiten als binnen. De meeste bakken hebben we op voorraad, dus vandaag besteld, is de volgende werkdag al in huis. Wij bezorgen gratis in de Benelux.

Plantenbakken bij Flinders

Wij hebben de leukste en mooiste plantenbakken van MenuFermob en Ferm Living. Bij ons koop je altijd een origineel exemplaar, dus geen namaak. Wij bestellen rechtstreeks bij de producent. Je ontvangt ook de standaard fabrieksgarantie. Daarnaast bieden wij je 30 dagen zichttermijn. Mocht er onverhoopt wat mis zijn met de plantenbak, dan dienen wij zonder moeite een claim in bij de fabrikant. In 9 van de 10 gevallen krijg je binnen no time een nieuwe bak toegestuurd. Bestel je plantenbakken bij Flinders veilig en vertrouwd. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel-waarborg. Wij verzenden gratis in de Benelux. 

We breiden ons assortiment continu uit. Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.

Vragen over plantenbakken? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke plantenbak. Welke kleuren zijn voorradig en wat is de exacte hoogte en diepte? Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij zijn steeds bereid je verder te helpen.