Gubi Adnet Circulaire spiegel small
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Gubi Adnet Circulaire spiegel small

  Omschrijving

  De Gubi Adnet Circulaire spiegel small is ontworpen door Jacques Adnet.

  Iedere keer is de Adnet spiegel weer de mooiste van het land, omdat jij erin kijkt. De spiegel combineert glas met leer op een speelse manier. Met deze voor een spiegel best bijzondere mix van materialen geeft hij je een goed gevoel. Hang de spiegel in de woonkamer, de slaapkamer of de hal en lach je dag.

  De Gubi Adnet spiegel bevat een klassiek design. De spiegel is gemaakt van glas en leer. Door de keuze voor dit materiaal is de Adnet spiegel gemakkelijk afneembaar. De Adnet gebruik je in diverse ruimtes binnenshuis. Deze Spiegel is verkrijgbaar in de kleuren zwart, bruin en olijfkleur en in drie verschillende afmetingen. Zo is deze spiegel verkrijgbaar in small, medium en large. Deze small variant heeft een diameter van 45 centimeter en een hoogte van 90 centimeter.?De Adnet spiegel Circulaire medium heeft een diameter van 58 centimeter en een hoogte van 116 centimeter. De Adnet spiegel Circulaire large heeft een diameter van 70 centimeter en een hoogte van 140 centimeter. Alle varianten hebben een diepte van 7 centimeter.

  Deze spiegel is onderdeel van de Gubi Adnet serie.

  Zoek je naast de Adnet spiegel van Gubi een andere spiegel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Gubi. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Adnet spiegel, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Glas, Leer, Messing
  Garantie 1 jaar
  Herkomst Denemarken
  Merk Gubi
  Productsoort (filter) Gubi spiegels
  Productfamilie Gubi Adnet
  Ontwerper Jacques Adnet
  Afmetingen (d) 7.00 x (h) 90.00 x (Ø) 45.00 cm

  Sfeerafbeeldingen

  Gubi Adnet Circulaire spiegel small
  Gubi Adnet Circulaire spiegel small
  Gubi Adnet Circulaire spiegel small
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven