Binnenkijker: strandappartement in Katwijk

Op gepost door Renée IJzerman in Binnenkijken in de mooiste interieurs

Dit intieme strandappartement in Katwijk typeert zich bij uitstek door de Scandinavische woonstijl met een vleugje Japandi. Het valt op dat de bewoonster van deze woning een enorme passie voor interieur heeft. Daar ging een moodboard aan vooraf met als resultaat: een tijdloos, subtiel en rustgevend huis.

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Stylingtip: ga voor less is more

In een appartement woon je over het algemeen kleiner en daar sluit less is more naadloos op aan. Zet daarom niet te veel poespas in huis en houd het vooral clean. Met een goede basis bepalen de elementen zoals lichtinval, vloeren en wanden de sfeer die je huis ademt. Bedenk dat alles wat je daar vervolgens aan toevoegt het geheel versterkt.

inspiratiefoto met

Stylingtip: maak gebruik van tijdloze elementen

De bewoonster van dit appartement hecht veel waarde aan meubels, verlichting en accessoires die tijdloos zijn en een goede kwaliteit hebben. Die gedachte past perfect bij dit rustgevende interieur. Dat zorgt voor rust in je hoofd en dus niet continu het gevoel dat de inrichting van je huis op de schop moet. Denk daarom goed na over kleuren, materialen en vormen waar je niet snel op uitgekeken raakt. Hoe leuk is het om te sparen voor een iconisch designitem waar je jaren later nog elke dag plezier van hebt?

inspiratiefoto met

Shop de stijl van dit appartement

De Scandinavische interieurstijl met een Japandi twist voert de boventoon in dit appartement. Dat komt vooral terug in de keuze voor houten meubels, witte wanden en minimalistische ontwerpen. Voer jij deze stijl graag door in je huis? Deze bijpassende designproducten creëren gegarandeerd een oase van rust.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over deze binnenkijker? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630. Of wil je vaker binnenkijken bij mensen thuis? Bekijk dan deze mooie interieurs in allerlei stijlen.

Renée IJzerman

Over de auteur

Renée IJzerman

Renée is contentmarketeer bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, brengt je op de hoogte van de laatste interieurtrends, helpt je bij de aankoop en het onderhoud en biedt je how to's van de mooiste designproducten.