Kersttafel dekken in kleurrijke stijl

Op gepost door Renée IJzerman in Indeling en styling

Wil je jouw kersttafel graag dekken in de kleurrijke stijl? Bij een kleurrijke kersttafel kunnen we zoals de naam al zegt niet om opvallend kleurgebruik heen. Net even anders dan een doorsnee gedekte eettafel en toch helemaal in de sfeer van kerst. Met deze items maak jij op een subtiele wijze indruk met kleur.

inspiratiefoto met

Inspiratie voor de kleurrijke kersttafel

Het gaat bij deze tafelsetting niet om de traditionele kerstkleuren rood en groen. De vrolijke kleurtjes blauw en oranje hebben de hoofdrol op deze kersttafel die voor een brunch is gedekt. Het is maar net aan hoeveel kleur je wil geloven, maar een ding weten we wel: van deze kleurrijke tafelaccessoires krijg jij geen spijt.

inspiratiefoto met

De feestelijke bordjes van &klevering op deze foto's zijn wegens enorm succes al uitverkocht.

Shop design voor de kleurrijke tafelsetting

Het is maar een keer per jaar kerst en daarom heb je nu het perfecte excuus om jouw kersttafel extra kleur te geven. Dat lukt perfect met deze mix van kleurrijke tafelaccessoires. Door de subtiele basis komen de kleuren nog mooier uit in de styling van de tafel. Met hoeveel kleur ga jij je tafel tijdens kerst onderdompelen?

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over hoe je een kersttafel in deze kleurrijke stijl dekt? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.