Toe aan iets nieuws? Begin met behang!

Op gepost door PS:blog (Sanne & Paloma) in Indeling & Styling

Of je kindje nu van babykamer naar kinderkamer gaat, de slaapkamer een oppepper kan gebruiken, de woonkamer saai oogt of dat je je walk-in-closet een nieuwe look en feel wilt geven. Behang is de oplossing! En zeker Ferm Living behang, want dat is in 1 woord: Ge-wel-dig!

PS:Blog en Ferm Living behang

Durf te experimenteren!

Flinders heeft een heel breed assortiment, ontzettend veel merken behang. Natuurlijk verkopen ook ze het Ferm Living behang in de print Half Moon dat ik bij Flinders shopte én zelf heb behangen! Misschien heb je het al voorbij zien komen op onze Instagrampagina of bij een van de blogs. Maar om je een idee te geven wat er voor prachtige rollen behang te koop zijn, even wat kiekjes uit mijn huis.

Mini Wardrobe LuckyNo7
Beeld Het Ferm Living Half Moon behang maakt echt wat moois van de kamer. Hier in combinatie met de Mini Wardrobe van Code 37 en items van Luckyno7.

Ferm Living behang
Beeld Hier het Ferm Living Owls behang en glow in the dark kussen van En Las Nubes.

Nijntje lamp
Beeld De Nijntje tafellamp is één van de vrolijke lampen van designlabel Mr Maria, die allemaal verkrijgbaar zijn via Flinders.

Ferm Living Half Moon behang mint

Beeld Ook op de kamer van Noah zie je het Ferm Living Half Moon behang terug, maar dan in de kleur mint!

Klein budget?

Soms is het tijd voor iets nieuws. Bijvoorbeeld als er een nieuw seizoen begint, er een nieuwe periode in je leven aanbreekt, of als je net als ik van schuiven in je interieur houdt. Behang is een relatief kleine investering maar geeft een groots resultaat. Mensen die binnenkomen roepen sneller ‘oeh’ en ‘ahh’ als ze je nieuwe muurtje zien dan wanneer je nieuwe kussens, een nieuwe stoel of een nieuwe vaas hebt aangeschaft. En je kunt trots vertellen dat je het zelf hebt gedaan. Wat vind je van deze kleuren en prints?

Ferm Living behang bij Flinders
Beeld Van het Mountain Tops behang tot het Dotty behang geel: met Ferm Living behang kun je alle kanten op.

Ferm Living behang

Het populaire Ferm Living behang zie je veel terug in woonkamers, maar ook op de babykamer. Je kent ze vast wel, de prachtige kamers via de social media kanalen Instagram en Pinterest. Inspiratie genoeg! Het leuke aan deze prints is dat het stijlvol, vernieuwend, strak, vrolijk en grafisch tegelijk is. Dat geldt sowieso voor het merk Ferm Living, waar Paloma vorige maand al over schreef. Wat dacht je van onderstaand Feather behang van Ferm Living?

Ferm Living Feather behang
Beeld Het Ferm Living Feather behang oogt klassiek maar tegelijkertijd stoer.

Wist je dat Ferm Living een uniek Deens design label is dat vast houdt aan Scandinavische waarden en retro design? Tegelijkertijd ligt de focus op grafische elementen en figuren wat de woonaccessoires van het merk juist erg bijdetijds maken.

Tips voor behangen

Binnen no time heb je een muur behangen, ook met patroon. Ook als je niet van het klussen bent, is het een eitje! Maar hulp van je man, vrouw, vriendin, zoon of dochter kan nooit kwaad.

  • Tegenwoordig kan je bij veel soorten behang het behangplaksel op de muur smeren. Dus geen gesjouw met behangtafels en geklieder met lijm;
  • Koop in de bouwmarkt kant en klaar behangplaksel. Geen klonten, gelijk klaar;
  • Heeft je behang een patroon? Bestel de tweede rol bij dezelfde winkel en kijk naar het nummer van de rol. Dan weet je zeker dat er geen kleurverschil in zit.

Ik krijg zin om een nieuwe muur te behangen! Welk Ferm Living behang is jouw favoriet?

PS: Bij Flinders kan je ook een staaltje behang opvragen, ideaal!

PS:blog (Sanne & Paloma)

Over de auteur

PS:blog (Sanne & Paloma)

Hoi, wij zijn Paloma en Sanne! Samen met onze zoontjes Noah en Benjamin geven wij jou graag i-deetjes met de leukste online shops, voor jou en voor je kleintje!