Naar boven

Tip: behang het Dollhouse met de kids

Op gepost door Burcu Kayalik in Instructies & Tips

Droomt jouw (klein)dochter ook van een mooi poppenhuis? Een poppenhuis waarmee ze uren mee kan spelen zonder zich te vervelen. Eentje die écht op een huis lijkt. Met leuke meubels, bewoners, misschien wel huisdieren en zelfs behang op de muren. Door even te knutselen, kunnen jullie die droom nu samen verwezenlijken.

Samen behangen

Het Ferm Living Dollhouse kun je behangen met de mooiste prints. Van bijzondere vormen, bomen en auto’s tot aan de leukste dieren op de muur. Wij vertellen hoe en helpen een handje. In maar 4 stappen kun je het poppenhuis namelijk omtoveren tot een uniek huisje. Het enige dat verder nog nodig is, is een printer, een schaar en lijm en jullie kunnen aan de slag.

Stap 1. Download het PDF bestand via deze link en print het uit.  
Stap 2. Kies de leukste 5 uit de 16 verschillende soorten behangprints van Ferm Living.  
Stap 3. Knip de miniaturen uit.
Stap 4. Plak de behangen op de wanden van het Ferm Living Dollhouse.  

Flinders - Dollhouse - Design voor ieder interieur

Flinders - Dollhouse - Design voor ieder interieur

Foto: Ferm Living Dollhouse €135,-

Klaar! Tijd om te spelen. Je kunt het poppenhuis op de grond of op een tafel zetten, maar ook ophangen aan de muur en er leuke accessoires in zetten. Leuk om te weten: een aantal van de behangprints voor het poppenhuis hebben wij ook voor in de kinderkamer.  

 

Wil je meer behang en accessoires van Ferm living zien? Neem dan een kijkje in onze webshop. Heb je vragen over dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op via 020-30 30 630 of mail ons: info@flinders.nl.

Burcu Kayalik

Over de auteur

Burcu Kayalik

Burcu loopt de komende vijf maanden stage op de webredactie van Flinders. Ze duikt de wereld van design in op zoek naar leuke en bijzondere producten.