Naar boven

10x kostelijke klokken

Op gepost door Laura van Olst in Keuzegids

Komend weekend gaat de klok alweer een uurtje vooruit. Tijd om een onmisbaar woonaccessoire uit te lichten: de klok. De klok is letterlijk en figuurlijk een onmisbaar woonaccessoire. Je kijkt er natuurlijk naar om de tijd af te lezen, maar je kunt ook naar de klok kijken omdat je hem ontzettend mooi vindt. Wij hebben tien mooie design klokken voor je verzameld die stuk voor stuk iets toevoegen aan je interieur. 

1. De Menu Marmer wandklok

Menu Wandklok Marmer
Beeld Dit is de Menu Marmer wandklok in het groen. Het is een luxueuze en hippe klok dankzij de marmeren wijzerplaat. Dit pronkstuk is ook verkrijgbaar in het wit.

2. De Van Esch Oclock klok

Van Esch Oclock klok
Beeld Met zijn doorsnee van maar liefst 115 centimer is de Van Esch Oclock klok niet te missen. Als je de ruimte hebt staat zo'n eyecatcher prachtig in je interieur.

3. De Vitra Sunflower klok

Vitra Sunflower Clock klok
Beeld De Vitra Sunflower klok is gemaakt van hout en metaal. Door deze neutrale materialen past de klok werkelijk in elk interieur.

4. De Alessi Firenze klok

Alessi Firenze klok
Beeld De Alessi Firenze klok heeft een klassieke uitstraling en is ontworpen in Florence. Daarom is deze klok ook vernoemd naar deze prachtige stad.

5. De Leff Hazy klok

Leff Hazy klok
Beeld Ivan Kasner, de ontwerper van de Leff Hazy klok, raakte geïnspireerd door wazige afbeeldingen. Deze afbeeldingen roepen automatisch vragen op en dat vond Ivan interessant. Eén ding is zeker: hoe 'vaag' deze klok ook is, opvallen doet hij zeker!

6. De Ferm Living Wall Wonder klok

Ferm Living Wall Wonder klok
Beeld De Ferm Living Wall Wonder klok is eigenlijk een kunstwerkje aan je muur. De klok bestaat uit drie geometrische figuren en is in verschillende kleurcombinaties verkrijgbaar.

7. De Leff Wyzer klok

Leff Wyzer klok
Beeld De Leff Wyzer klok is zeer geschikt voor de minimalisten onder ons. Je moet de wijzerplaat er namelijk zelf bij bedenken.

8. De Leff Tile klok

Leff Tile klok
Beeld Deze Leff Tile klok kun je neerzetten, maar ook ophangen. De plaat is van keramiek en de wijzers zijn van bamboe.

9. De House Doctor Clock Couture klok

House Doctor Clock Couture klok
Beeld Dit is de tijdloze House Doctor Clock Couture klok. Een luxe klok met een gouden randje.

10. De Vitra Sunburst Clock klok

Vitra Sunburst Clock klok
Beeld Dit is de Vitra Sunburst Clock klok, een zonnige verschijning aan je muur. Dit is de variant met verschillende kleuren, maar je kunt ook voor een rood of donkerbruin exemplaar gaan.

Zoals je hebt kunnen zien zijn er talloze prachtige design klokken verkrijgbaar. Naast bovenstaande tien klokken heeft Flinders er nog veel meer in het assortiment. Voor welke klok ga jij?

Onder redactie van Sabine Meekel.

Laura van Olst

Over de auteur

Laura van Olst

Laura weet alles van mooie interieurs en design. Ze houdt je graag op de hoogte van de laatste woontrends en geeft tips over hoe je die trends kunt vertalen naar je eigen interieur.