3 vloerlampen in de basic woonstijl

Op gepost door Renée IJzerman in Keuzegids

Flinders heeft vier woonstijlen gedefinieerd met elk haar eigen kenmerken. Eén van de stijlen is basic. Op basis van de basic woonstijl hebben we een aantal design vloerlampen voor je geselecteerd. Laat je inspireren en ontdek welke vloerlamp in jouw interieur past.

Basic woonstijl 

Je vraagt je misschien af wat wij precies verstaan onder een basic woonstijl. Een basic interieur kenmerkt zich door rechte vormen. Het straalt rust uit door het gebruik van vergrijsde tinten en weinig accessoires. Veel voorkomende materialen zijn hout, natuursteen en linnen. Muuto en Normann Copenhagen zijn design labels die hierbij passen. Kortom, de basic stijl past bij mensen die van natuurlijke materialen en rechte en rustige vormen houden.

Foscarini Twiggy vloerlamp

De Twiggy vloerlamp van Foscarini (€1.198,-) heeft een tijdloze vormgeving. De lamp kijkt graag mee bij wat je zoal doet aan tafel of op de bank. Het licht kun je dimmen. Dit is ideaal, want zo bepaal jij hoeveel licht je in huis wilt. Rood, wit en zwart zijn kleuren waarin de Twiggy verkrijgbaar is.

Flinders - Vloerlampen voor een basic woonstijl - Design voor ieder interieur

Foto: Twiggy vloerlamp van Foscarini (€1.198,-)

Diesel Fork vloerlamp

De Fork vloerlamp van Diesel (€760,-) heeft een stoer design. De Fork is geïnspireerd op het buitenleven. De lampenkap doet ons een beetje denken aan een emmer. De lamp geeft warm sfeerlicht. Net alsof je buiten in het zonnetje zit. Zo krijg je toch een beetje het gevoel alsof het zomer is in Nederland.

Flinders - Vloerlampen voor een basic woonstijl - Design voor ieder interieur

Foto: Fork vloerlamp van Diesel (€760,-)

Moooi Random Light vloerlamp

De Random Light vloerlamp van Moooi (€1.006,-) is een strakke lamp met een sierlijke kap. De Random Light is het zonnetje in huis. De lamp is voorzien van LED-verlichting. Dat heeft een aantal voordelen: laag energieverbruik, milieuvriendelijk en duurzaamheid. Ben je op zoek naar een grote lamp of juist een kleine lamp? Dat maakt bij de Random Light niet uit. De vloerlamp is verkrijgbaar in twee maten: medium en small en in twee kleuren: wit en zwart. 

Flinders - Vloerlampen voor een basic woonstijl - Design voor ieder interieur

Foto: Random Light vloerlamp van Moooi (€1.006,-)

Ben je nieuwsgierig naar meer design vloerlampen van Flinders? Of wil je graag inspiratie opdoen? Bekijk dan de pagina met vloerlampen op onze website. Voor meer informatie over de basic woonstijl, verwijzen we je graag door naar Flinders Magazine. Voor vragen over ons assortiment wat betreft vloerlampen kun je contact opnemen via: 020-30 30 630 of info@flinders.nl.

Over de auteur

Renée IJzerman

Renée IJzerman

Renée is contentmarketeer bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, brengt je op de hoogte van de laatste interieurtrends, helpt je bij de aankoop en het onderhoud en biedt je how to's van de mooiste designproducten.

Naar boven