Naar boven

Bureaustoelen voor op kantoor

Op gepost door Lieve Gorter in Keuzegids

Hoe creëer je het ideale kantoor? Wat zijn de mooiste bureaustoelen, fijnste vergadertafels en beste bureaulampen? En hoe ziet jouw perfecte lunchruimte eruit? Flinders zet het allemaal voor je op een rijtje. Of het nu voor een kantoor met 1 werknemer of een multinational met honderd werknemers is. Voor elk bedrijf heeft Flinders iets geschikts. Met deze week de ideale bureaustoelen.

Kantoorstoelen

Bureaustoelen zijn belangrijk, je moet namelijk goed achter je bureau zitten. Je besteedt er tenslotte een groot deel van je dag achter (als je full-time werkt). Je kunt kiezen voor een typische bureaustoel. Of je kiest voor een á-typische bureaustoel die er mooi uitziet én comfortabel zit. Neem bijvoorbeeld de Kartell Audrey Soft stoel of de Hay About a Chair AAC24.

Bureaustoelen voor op kantoor - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Kartell Audrey Soft stoel €385,-
2. Hay About a Chair AAC24 €303,-
3. Hay About a Chair AAC20 €267,-.

Bureaustoelen

En wie toch graag op een bureaustoel achter zijn of haar bureau wilt zitten heeft Flinders hele mooie in de collectie. De bureaustoelen van Interstuhl zijn in hoogte verstelbaar. Zowel de hoogte van de zitting als van de armleuningen. Neem bijvoorbeeld de Flinders Air de Luxe bureaustoel. Deze heeft als rugleuning een gespannen net. Hierdoor vervormt deze gemakkelijk naar de vorm van je rug. Dit biedt zowel ondersteuning als comfort.

Soorten wielen bij Interstuhl

Bij de Interstuhl bureaustoelen heb je keuze uit vele kleuren en zijn er verschillende prijsklassen, dus geschikt voor ieders budget. Bovendien hebben de bureaustoelen van Interstuhl twee soorten wielen die geschikt zijn voor een zachte of een harde vloer. Voor een zachte vloer heb je harde wielen nodig en voor een harde vloer heb je zachte wielen nodig.

Bureaustoelen voor op kantoor - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Interstuhl Flinders Basic Plus €213,-
2. Interstuhl Flinders Life Chair €343,-
3. Interstuhl Flinders Air de Luxe €612,-.

Kartell Spoon Chair bureaustoel

Kartell Spoon Chair bureaustoel is een bureaustoel met een mooie afwerking. De rugleuning loopt over in de armleuningen. Dit geeft een elegant effect. Daarnaast is de bureaustoel ook verkrijgbaar in bijvoorbeeld knaloranje of wit.

Bureaustoelen voor op kantoor - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Kartell Spoon Chair bureaustoel €441,-.

Wil je meer informatie krijgen over de ideale kantoorinrichting of heb je vragen over dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op via 020 – 30 30 630 of mail ons: info@flinders.nl.

Lieve Gorter

Over de auteur

Lieve Gorter

Lieve schrijft artikelen voor het Flinders Magazine. Van achtergrondverhalen over design tot de nieuwste trends, Lieve houdt je op de hoogte. Daarnaast ondersteunt ze Hiske bij de content van de website.