De designfavorieten van 2023

Op gepost door Renée IJzerman in Keuzegids

Van eetkamerstoelen tot vloerlampen: een groot deel van de vele designproducten heeft in 2023 de revue gepasseerd. Onze designliefhebbers kozen massaal voor superhandige oplaadbare tafellampen, kleurrijke accessoires voor gezelligheid en hanglampen die er als ware kunstobjecten uitzien. Ben je benieuwd naar onze bestsellers? Ze staan voor je op een rij!

Oplaadbare tafellampen

Het grote voordeel van de oplaadbare tafellamp is dat je er het hele jaar door plezier van hebt. In de zomer plaats je hem buiten in de loungehoek terwijl hij in de wintermaanden voor extra sfeer in huis zorgt op de plek die jij maar wilt. Zo'n tafellamp is dus eigenlijk onmisbaar thuis. Deze selectie tafellampen is dit jaar erg geliefd en wij begrijpen dat zeker.

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Kleurrijke accessoires

Accessoires zijn bij uitstek ideaal om kleur in huis aan te brengen en de ruimtes zo in een handomdraai op te vrolijken. De keuze voor accessoires in kleurrijke tinten komt extra mooi uit in een neutraalgekleurd interieur. Op de tafel, in de woonkamer of tijdens het koken? Voor elke ruimte hebben we bijpassende accessoires: een aantal geliefde items staat voor je in de spotlight.

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Hanglampen als kunstobjecten

Een hanglamp die gezien mag worden door het in het oog springende ontwerp en iedere dag weer in positieve zin opvalt. Eén ding is zeker: met deze populaire hanglampen heb jij helemaal geen kunstwerk nodig, want ze stelen stuk voor stuk gegarandeerd de show in bijvoorbeeld jouw woonkamer of eethoek. Zit jouw favoriete hanglamp hiertussen?

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over dé designfavorieten van 2023? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Renée IJzerman

Over de auteur

Renée IJzerman

Renée is contentmarketeer bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, brengt je op de hoogte van de laatste interieurtrends, helpt je bij de aankoop en het onderhoud en biedt je how to's van de mooiste designproducten.