De ideale werkplek voor thuis

Op gepost door Hiske Teerling in Keuzegids

De zomervakantie loopt voor velen op zijn eind. En voor sommigen onder ons is hij zelfs alweer een tijdje voorbij. Flinders verzamelde een aantal toppers voor je werkplek. Met deze mooie producten om je heen voelt het alsof je vakantie toch nog even doorloopt.

Design bureaulampen

Flinders - Werkplek - Design voor ieder interieur

Onmisbaar voor een prettige werkomgeving is licht. De tafellamp hierboven is afkomstig van de Japanse ontwerper Naoto Fukasawa. De Itis (€274) is door zijn verstelbare poot (0â�° tot 90 â�°) en kop (180â�° draaibaar) en directe belichting geschikt voor op het bureau. Eenvoud en design worden door ontwerper Naoto Fukasawa naar een hoger niveau getild.

Flinders - Werkplek - Design voor ieder interieur

  1. De tafellamp Arà van Flos, voor €543,-
  2. Wood lamp van Muuto voor €149,-
  3. De klassieker: Tolomeo Micro Tavolo voor €169,-
  4. Kelvin T LED van Flos is de perfecte lamp voor op je bureau (€271,-)
  5. De Constanza tafellamp van Luceplan voor €357,-

Fijne bureaus om aan te werken

Op Flinders.nl vind je een reeks stijlvolle bureautafels. Hieronder geef ik je mijn top 3 cadeau:Flinders - Werkplek - Design voor ieder interieur

  1. Loop Stand Table van Hay voor €590,-
  2. De magische Tavolo XZ3 van Magis vanaf €532,- (ook in ronde vorm verkrijgbaar)
  3. Lekker combineren met de Adaptable van Muuto (€1495,-)

Geordende werkplek

Flinders - Werkplek - Design voor ieder interieur

Stacked. “Wow!”, is het eerste wat wij uitroepen bij het zien van deze kast. Zo’n groot opbergsysteem heb je vast nog nooit gezien. Past die ook in je werkkamertje? Jazeker. De Stacked van Muuto kan zo groot of klein als je zelf wilt. Het ontwerp bestaat uit drie verschillende maten kastjes die je zelf aan elkaar kunt koppelen. De prijs van de Stacked elementen begint bij €79,-.

Flinders - Werkplek - Design voor ieder interieur

Componibili. Dit opbergkastje van Kartell biedt vele mogelijkheden. De Componibili (€71) bestaat uit meerdere opstabelbare stukken die je snel en makkelijk in elkaar kan zetten. Het eenvoudige design past in elke kamer van je huis. Zo kan je stapelen tot je een ons weegt! De Componibili van Kartell is ontworpen door Anna Castelli Ferrieri.

Flinders - Werkplek - Design voor ieder interieur

Mobil.Voor de echte chaoten onder ons heeft Kartell een geweldig opbergsysteem bedacht. Gebruik hem als lade-set en voortaan loopt je werk op rolletjes! De Mobil van Kartell is ontworpen door Antonio Citterio.

Advies werkplek inrichting

Vind je het lastig om een leuke en prettige werkplek te creëren? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes en het vinden van geschikte kantoormeubelen. Neem contact met ons op via 020 30 30 630 of mail ons: info@flinders.nl.  

Hiske Teerling

Over de auteur

Hiske Teerling

Hiske Teerling is werkzaam bij Flinders. In de functie van content manager bezoekt zij de hipste beurzen en events, vraagt designlabels het hemd van het lijf en speurt de wereld van design af naar gloednieuwe producten en trends.