De wishlist van: Lara

Op gepost door Renée IJzerman in Keuzegids

Lara is social media manager bij Flinders en brengt graag tijd door in haar huis dat ze het liefst onderdompelt met zoveel mogelijk iconische designitems. Ze omschrijft haar stijl als Scandinavisch en hotel chique in één en daar passen de sfeervolle en luxe producten op de wishlist van deze huismus mooi bij.

Top 3 cadeaus van Lara

  1. Panthella tafellamp van Louis Poulsen. Een echte interieurinvestering: de Panthella tafellamp. Dit moderne meesterwerk en iconische collectors item symboliseert een eerste stap in de richting van een huis vol design. Een tijdloze gift!
  2. Kink vaas van Muuto. De Kink vaas doet meer dan alleen je bloemen een podium geven. Met haar zachte, trendy vorm is deze vaas een statement piece op zich. En dat zelfs zonder bloemen. Dit wordt vast en zeker jouw ultieme multitasker!
  3. Hotspot kussen van Fatboy. Voor de wintermaanden heb je maar één echte liefde nodig: het verwarmde kussen van Fatboy. Dit (knuffel)kussen is heel lekker zacht en warmt je op zoals niemand anders dat kan.

20 x favoriete cadeaus van deze huismus

Op het Scandi verlanglijstje van Lara vind je hoe kan het ook anders: designitems waarmee je een ruimte comfortabel en huiselijk inricht. Ze heeft een enorme fascinatie voor het verzamelen van mooie designstukken die het liefst blijven voortleven in haar familie. Zit er een cadeau tussen dat jij graag op je wishlist ziet?

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de wishlist van Lara? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Renée IJzerman

Over de auteur

Renée IJzerman

Renée is contentmarketeer bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, brengt je op de hoogte van de laatste interieurtrends, helpt je bij de aankoop en het onderhoud en biedt je how to's van de mooiste designproducten.