Naar boven

Design klokken bij Flinders

Op gepost door Hiske Teerling in Keuzegids

Een leuke klok vinden is vaak een hele opgave. Of je nou op zoek bent naar een wandklok of een staande klok voor op je nachtkastje, een bijzonder model kom je niet snel tegen. Bij Flinders zijn we daarom constant opzoek naar nieuwe designklokken waar we ons assortiment mee kunnen uitbreiden. En inmiddels hebben we 8 klokken verzameld waar we helemaal achter staan!

Watch me wall clock – Normann Copenhagen

Dit kleurrijke uurwerk is één van onze bestsellers. Niet verwonderlijk, want deze klok van Normann Copenhagen fleurt iedere saaie muur op. Voor €40,- prijkt de Watch me wall clock bij jou aan de wand.

Flinders - Klok Normann Copenhagen - Design voor ieder interieur

Walter Wayle 2 – Alessi

Nog zo'n topper in ons assortiment: de Walter Wayle 2 van Alessi. Ontwerper Philippe Starck ging bij dit design uit van het principe dat een klok alleen maar wijzers nodig heeft. De Walter Wayle 2 laat zien dat de ontwerper daar helemaal gelijk in heeft; what more do you need? Deze wandklok is bij Flinders verkrijgbaar voor €49,-.

Flinders - Klok Alessi - Design voor ieder interieur

Cronotime – Alessi

Handig voor op je nachtkastje, in de keuken of op je bureau. De Cronotime van Alessi is tijdloos, compact en betrouwbaar. Dit ontwerp van Piero Lissoni is in oranje en zwart verkrijgbaar en kost €49,-.

Flinders - Klok Alessi - Design voor ieder interieur

Blow up wall clock – Alessi

De Blow up-serie van Alessi bestaat uit schalen en manden, en ook uit deze klok. Met een diameter van 65 cm is de Blow up wall clock een echte eyecatcher. Onze prijs: €165,-.

Flinders - Klok Alessi - Design voor ieder interieur

Soft Clock – Moooi

Kiki van Eijk ontwierp voor Moooi deze bijzondere staande klok. De Soft Clock heeft een herkenbare vorm en is gemaakt van keramiek. De witte versie is verkrijgbaar voor €393,89,-.

 Flinders - Klok Moooi - Design voor ieder interieur

Blank wall clock – Alessi

Deze witte klok van Alessi geeft je volop mogelijkheden. Wees zelf de ontwerper en maak er iets moois van. Tijd om thee te zetten? Schrijf het op de Blank wall clock en je weet precies hoe laat de ketel op het vuur mag. De Blank wall clock van Alessi is ontworpen door Guixe Marti en verkrijgbaar voor €100,-.

Flinders - Klok Alessi - Design voor ieder interieur

Tic & Tac - Kartell

De Tic & Tac is de eerste klok van Kartell. Deze vierkante doorzichtige box is beschreven met Romeinse cijfers. Wat de klok zo bijzonder maakt is de lichtinval die ontstaat door de diepte van de klok. De Tic & Tac is ontworpen door Philippe Starck en verkrijgbaar voor €85,-.

Flinders - Klok Kartell - Design voor ieder interieur

Momento – Alessi

De Momento van Alessi is tijdloos. En dan hebben we het natuurlijk over het ontwerp. Aldo Rossi zorgt met dit design dat de klok in elk interieur past. Verkrijgbaar voor €189,-.

 Flinders - Klok Alessi - Design voor ieder interieur

Hiske Teerling

Over de auteur

Hiske Teerling

Hiske Teerling is werkzaam bij Flinders. In de functie van content manager bezoekt zij de hipste beurzen en events, vraagt designlabels het hemd van het lijf en speurt de wereld van design af naar gloednieuwe producten en trends.