Design verlichting in de donkerste maand van het jaar

Op gepost door Renée IJzerman in Keuzegids

Met design verlichting in huis kom je de winter wel door. Bekijk de mooiste lampen en kandelaars hieronder en bereid je voor op de donkere decembermaand.   

Design verlichting 

 

Design verlichting in huis

Het is bijna december: de meest feestelijke, maar ook de meest donkere maand van het jaar. Extra aandacht dus voor verlichting in huis. Sluit de gordijnen en creëer sfeer en warmte met lampen en kaarsen. Wij maken alvast een selectie voor je.

 

Design verlichting in warme kleuren

 

 

1. Bijzondere constructie van houtfineer LZF Link hanglamp (€ 476), 2. Een dun laagje koper aan de binnenkant zorgt voor een warme en aangename lichtval Tom Dixon Copper Shade hanglamp (€ 356), 3. De koperen Hay Lup kandelaar is elegant en heeft een industriële uitstraling (€ 29), 4. Handgemaakte lamp van gerecycled karton, met brandwerende coating Graypants Bell hanglamp (€ 249) 5. De designklassieker Gubi Grossman Grasshopper vloerlamp gaat al een tijd mee, maar blijft zijn moderne look behouden. Hier te zien in warmgrijs (€ 670), 6. De Tom Dixon Fin Obround hanglamp is een opvallende hanglamp van aluminium, verkrijgbaar in bruin, blauw en zilver (€ 471), 7. Speelse kandelaar in roestkleur Areaware Distortion kandelaar (€ 32), 8. De stoere Diesel Fork tafellamp bevat een stoffen kap die volledig omkeerbaar is. Het licht komt van boven- en onderaf (€ 570), 9. Prachtige, klassieke vloerlamp met koperen lampenkap Flos Ktribe F3 vloerlamp (€ 1.280).

 

Design verlichting zo wit als sneeuw

 

 

1. De Normann Copenhagen Norm 69 hanglamp bestaat uit losse stukken die samen een schaduwspel creëren (€ 90), 2. Ietwat scheve staande lamp met gigantische voet en kap Normann Copenhagen Hello vloerlamp (€ 660), 3. Strak van buiten en sprookjesachtig van binnen Flos Skygarden 2 hanglamp (€ 2.074), 4. Lantaarn in de vorm van een huis Normann Copenhagen Light House theelicht (€ 92), 5. Zuiver Tripod vloerlamp met ranke poten en een grote lampenkap van textiel (€ 149), 6. Niet alleen de kap, maar de hele oplaadbare Fatboy Edison The Petit tafellamp geeft licht (€ 59), 7. De porseleinen Pols Potten Bufferlamp geeft een fris, helder licht door het laagje zilverkleurig glas aan de binnenkant (€ 249), 8. Een grote lichtbol die door de kamer lijkt te zweven Moooi Random Light hanglamp (€ 466), 9. De kaarsen van de Design House Stockholm Joy tafellamp leunen losjes tegen elkaar aan (€ 209).

 

Design verlichting in opvallend zwart

 

 

1. Gestroomlijnde tafellamp met holle binnenkant Tom Dixon Lean tafellamp (€ 290), 2. Handgemaakte hanglamp van messing en zwart gespoten buitenkant Tom Dixon Beat Light Stout hanglamp (€ 1.058), 3. Alleen een contour en een lampje Gispen Outline tafellamp (€ 129), 4. Met de Normann Copenhagen Light Tower kandelaar maak je elke dag een andere constructie (€ 40), 5. Door zijn opengewerkte structuur een echte sfeermaker als je hem aan doet Foscarini Tress vloerlamp (€ 730), 6. Het ontwerp van de Diesel Rock hanglamp is gebaseerd op een vulkanische rots (€ 470), 7. Zwarte tafellamp met statige voet Flos Spun Light T1 tafellamp (€ 613), 8. Grote kandelaar met gevoel voor drama Moooi Little Bold kandelaar (€ 265).

Over de auteur

Renée IJzerman

Renée IJzerman

Renée is contentmarketeer bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, brengt je op de hoogte van de laatste interieurtrends, helpt je bij de aankoop en het onderhoud en biedt je how to's van de mooiste designproducten.

Naar boven