Naar boven

Design voor de kinderkamer

Op gepost door Renée IJzerman in Keuzegids

Dat design niet alleen voor ons - volwassenen - is, blijkt wel uit het brede assortiment producten voor de kinderkamer. Van kleine meubeltjes tot handig kinderbestek. Wij doken in de wereld van design voor kinderen en laten je hier onze leukste vondsten zien.

Puzzle Dinner Tray – Royal VKB

Flinders.nl - Royal VKB Puzzle Tray - design voor ieder interieur

Met de Puzzle Dinner Tray van Royal VKB mogen kinderen eindelijk spelen met hun eten! Wendy Boudewijns ontwierp de tray om kinderen spelenderwijs tafelmanieren bij te brengen. Leuk en leerzaam.

Domoor – NgispeN

Flinders.nl - NgispeN Domoor - design voor ieder interieur

Oren zijn de enige lichaamsdelen die heel je leven blijven doorgroeien. Kijk maar naar de oren van opa of oma. Deze fijne drinkbeker van ontwerper Richard Hutten voor NgispeN is onbreekbaar en geschikt voor de vaatwasser.

Play kinderset – Normann Copenhagen

Flinders.nl - Normann Copenhagen Play - design voor ieder interieur

Je aandacht wordt meteen getrokken door de kanariegele kleur en de vrolijke vormgeving. Kinderen zullen uren zoet zijn met dit speelse tafeltje, bankje en stoeltje. Met de Play van Normann Copenhagen heb je geen kind meer aan ze.

Bronto – NgispeN

Flinders.nl - NgispeN Bronto - design voor ieder interieur

Met zijn dikke poten en lange rugleuning lijkt het net een brontosaurus. Kinderen zullen weg zijn van deze dino-stoel. De Bronto van NgispeN is verassend licht: lijkt hij gelukkig niet in alles op zijn naamgenoot!

Collect Bookcase – Normann Copenhagen

Flinders.nl - Normann Copenhagen Collect Bookcase - design voor ieder interieur

Waardevol betekent niet altijd groot en duur. Vaak roepen de kleinste dingen de mooiste herinneringen op. Een schelp die je vond tijdens je vakantie of een gelukssteen gekregen van je beste vriendin. Verzamel al deze herinneringen in dit groene huisje. Ook geschikt als boekenkast of speelhuis.

Tafel op tafel kinderstoel – NgispeN

Flinders.nl - NgispeN Tafel op tafel - design voor ieder interieur

Richard Hutten studeerde af met het ‘Tafel’-concept. Door drie tafels met verschillende formaten op elkaar te stapelen ontstaat een speels zitmeubel.

Lou Lou Ghost – Kartell

Flinders.nl - Kartell Lou Lou Ghost - design voor ieder interieur

Dit zijn de kinderen van Louis en Victoria Ghost. De Lou Lou Ghost is de ‘baby’-versie van deze bekende eetkamerstoelen. Eén grote Kartell-familie!   

Al deze producten kun je binnenkort online kopen in de Flinders winkel!

Hiske Teerling Hiske Teerling is werkzaam bij Flinders. In de functie van content manager bezoekt zij de hipste beurzen en events, vraagt designlabels het hemd van het lijf en speurt de wereld van design af naar gloednieuwe producten en trends.   

 

 

Renée IJzerman

Over de auteur

Renée IJzerman

Renée is contentmarketeer bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, brengt je op de hoogte van de laatste interieurtrends, helpt je bij de aankoop en het onderhoud en biedt je how to's van de mooiste designproducten.