Naar boven

Fatboy zitzak en headdemock

Op gepost door Lieve Gorter in Keuzegids

Fatboy is nieuw bij Flinders. De grote zitzakken en hangmatten in allerlei kleuren en formaten zijn een ware toevoeging aan het assortiment van Flinders. Daar blijft het niet bij: ook heeft Fatboy hangmatten, verlichting, picknickkleden, parasols en poefjes. Genoeg om je huis of tuin mee te decoreren. Kom meer te weten over dit kleurrijke merk.

Zitzakken

De Fatboy zitzak is populair en bij velen geliefd. De eenvoud van het ontwerp, het comfort en de felle kleur zijn kenmerkend voor de zitzak. Na de verschijning van de originele zitzak zijn er allerlei varianten op de markt gebracht. Zie de Fatboy Original zitzak en de varianten hieronder.

Fatboy zitzak en headdemock - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Fatboy Original zitzak €189,-
2. Fatboy Pullover zitzak €159,-
3. Fatboy Buggle-up zitzak €289,-.

Headdemock hangmat

Voor degenen die lekker willen lounchen heeft Fatboy comfortabele hangmatten in alle kleuren van de regenboog. Je kunt kiezen uit een hangmat met of zonder kussen.

Fatboy zitzak en headdemock - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Fatboy Headdemock met kussen €419,-
2. Fatboy Headdemock hangmat €399,-.

Poefs en parasols

Het is fijn om op een Fatboy zitzak in de tuin te zitten en te genieten van het weer. En hoe handig is het om een beetje schaduw te creëren op hete zomerdagen? Met de Fatboy Parasol Marimekko Unikko fleur je de tuin zo op en heb je bescherming tegen de zon. En voor degenen die liever rechtop zitten heb je de Fatboy first Avenue poef of de Fatboy seconde Avenue poef.

Fatboy zitzak en headdemock - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Fatboy Parasol Marimekko Unikko €149,-
2. Fatboy first Avenue poef €129,-
3. Fatboy seconde Avenue poef €139,-.

Accessoires van Fatboy

Het is niet gebleven bij zitzakken, parasols en poefs van Fatboy. Fatboy heeft namelijk ook leuke accessoires en verlichting ontworpen. Neem bijvoorbeeld de Fatboy Waynecooler wijnkoeler of de Fatboy Desswerrum kruik. En het licht doe je nooit meer uit met de mooie Fatboy RockCoco kroonluchter.

Fatboy zitzak en headdemock - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Fatboy Waynecooler wijnkoeler €19,-
2. Fatboy Desswerrum kruik €39,-
3. Fatboy RockCoco kroonluchter 499,-
5. Fatboy Edison lamp €59,-.

Oprichting van Fatboy

De populaire zitzak van Fatboy is oorspronkelijk ontworpen door de Finse Jukka Setälä. In 2002 kwam het merk Fatboy op de Nederlandse markt. Sindsdien is Fatboy alleen maar groter geworden en heeft het haar assortiment flink weten uit te breiden.

Heb je vragen over dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op via 020 – 30 30 630 of mail ons: info@flinders.nl.

Lieve Gorter

Over de auteur

Lieve Gorter

Lieve schrijft artikelen voor het Flinders Magazine. Van achtergrondverhalen over design tot de nieuwste trends, Lieve houdt je op de hoogte. Daarnaast ondersteunt ze Hiske bij de content van de website.