Naar boven

Fijne kandelaars

Op gepost door Renée IJzerman in Keuzegids

De dagen worden steeds korter en het daglicht is steeds schaarser. Je kunt natuurlijk de lampen aandoen, maar kaarsen maken je huis toch een stuk knusser. Wij hebben wat fijne kandelaars voor je uitgezocht om je huis mee te verlichten. Kijk mee!

Metallic kandelaars

Je kunt niet om de metallictrend heen op woongebied. Alles mag blinken en schitteren met zilver, goud en vooral koper. Metallic kandelaars geven een prachtig effect. Licht en metallic zijn namelijk vrienden, omdat het licht nóg meer gaat schitteren door zo’n glimmend omhulsel.

Metallic kandelaars
Beeld
1.
De Menu POV Wall kaarsenstandaard voor aan de muur en is er in veel kleuren, maar ook in de metallics koper, goud en zilver.
2.
De Menu Chunk of Wood kaarsenstandaard is robuust door de houten onderkant, maar schittert door de bovenkant waar een laagje gouden messing zit.
3.
Geen stuk hout, maar een stuk beton bij de Menu Chunk of Concrete kaarsenstandaard. Je hoeft dus niet bang te zijn dat deze kandelaar omvalt. Het laagje koper maakt deze standaard af.
4.
De Hay Lup Square kandelaar in het koper is een prachtige, elegante accessoire voor in je huis.
5.
Dit is de Tom Dixon Etch kandelaar. Een schitterend object met gaatjes waar het kaarslicht doorheen kan stralen. Dit zorgt voor een mooi effect om de kandelaar heen.

Lichte kandelaars

Kaarslicht in combinatie met lichte kandelaars zorgen voor een stralende eyecatcher in je interieur.

Lichte kandelaars

Beeld
1.
Deze kralenketting is de Ferm Living Candleholder string kandelaar. Je kunt de ketting zo leggen als jij wilt. Ga je voor een rechte kandelaar of een ronde? De keuze is aan jou.
2.
Dit is de Ferm Living Half kaarsenstandaard. De simpele vormgeving maakt deze kandelaar zo mooi.
3.
Dit is de Ferm Living Cylinder kaarsenstandaard. De standaard is gemaakt van hout en zal mooi staan in elk interieur.
4.
De Areaware Distortion kandelaar lijkt wel levend door de misvorming die erin zit. De ontwerper, Paul Loebach, kwam op dit ontwerp door met een 3D-tekenprogramma te werken. Wij vinden het resultaat zeer fascinerend.

Zwarte kandelaars

Mat zwarte woonaccessoires zijn erg populair. De uitstraling ervan is namelijk robuust en elegant tegelijk.

Zwarte kandelaars
Beeld

1. De Moooi Little Bold kandelaar is gebaseerd op de verbintenis tussen hele en halve cirkels.
2.
Dit is de Menu Pipe kaarsenstandaard. Je kunt deze standaard overal in prikken, bijvoorbeeld in een boom. Er is ook een verticale variant, zodat je de standaard in de grond kunt steken.
3.
Dit is de Normann Copenhagen Light Tower kandelaar. De kaarsenhoudertjes zijn te bewegen, waardoor je zelf met het ontwerp kunt spelen.
4.
Het Normann Copenhagen Light House is de ideale sfeermaker. Maak je huis knus met dit knusse huisje met kaarslicht.

Genoeg keus dus om je huis mee te verlichten. Voor welke kandelaar zou jij gaan?

 

Renée IJzerman

Over de auteur

Renée IJzerman

Renée is contentmarketeer bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, brengt je op de hoogte van de laatste interieurtrends, helpt je bij de aankoop en het onderhoud en biedt je how to's van de mooiste designproducten.