Naar boven

Haal de lente in huis met Flinders

Op gepost door Wendy Schouten in Keuzegids

“Tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak”, dachten wij bij Flinders. Met de mouwtje opgestroopt gingen we op zoek naar de must-haves van het komende seizoen. En wat we tegenkwamen gaf ons het ultieme lente-gevoel. Hieronder een overzicht van de mooiste lenteproducten.

Blaadjes zonder bomen: Leaves van NgispeN

Haal de lente in huis met Flinders: NgispeN Leaves

Met deze magnetische blaadjes haal je de lente nu al in huis. Ontwerper Richard Hutten ontwierp de Leaves speciaal voor het systeemplafond van musea. Wij vinden deze kleurrijke blaadjes ook heel goed passen op de koelkast of whiteboard. Creëer een lentesfeertje met de Leaves van NgispeN. Verkrijgbaar per 50 stuks in groen en in rood.

Terras klaar met de TopTop van Kartell

Haal de lente in huis met Flinders: Kartell TopTop

Met het mooie weer in aantocht is het tijd om de terrasjes weer gereed te maken. Je terras maak je compleet met de TopTop van Kartell. Gebruik hem als tuintafel of als bijzettafeltje voor je frisdrank en hapjes. En komt er toch een buitje voorbij, geen probleem. Deze tafel is bestand tegen slechte weersomstandigheden. Ideaal voor buitengebruik in Nederland dus.

Lentefruit en bloemen voor de Slab van Goods

Haal de lente in huis met Flinders: Goods Slab

De Slab is een multifunctioneel accessoire. Het ene moment heb je een prachtige schaal, het andere moment een vaas. Handig om je lentefruit in neer te leggen of om de tulpjes in te showen! De Slab van Goods kan het allebei. Hoe kan dit? hoor ik je denken… Geheim van de smid! Wij raden je aan om het zelf te ontdekken.

Groen, groener, groenst: de Grass vase van Normann Copenhagen

Haal de lente in huis met Flinders: Normann Copenhagen Grass vase

Met het stijgen van de temperatuur wordt het buiten steeds groener. Kan dat voor jou niet snel genoeg gaan? Met de Grass vase van Normann Copenhagen haal je een stukje natuur in huis. De Grass vase is verkrijgbaar in drie verschillende maten en is gemaakt van klei. Uitermate geschikt voor de natuurliefhebber met hooikoorts.

Kruidenkunstjes met de Herb Garden van Royal VKB

Haal de lente in huis met Flinders: Royal VKB Herb Garden

Hoe groen wil je het in huis hebben? Met de Herb Garden van Royal VKB heb je je eigen kruidentuintje binnenshuis. Kweek zelf je lentekruiden in deze prachtige pot. Ook handig; in het zijvakje zit een schaar.

Draaien maar! Met de Salad spinner van Eva Solo

Haal de lente in huis met Flinders: Eva Solo Salad spinner

De stamppotten en winterpenen mogen weer worden ingeruild voor frisse lentesalades. En met de Salad spinner van Eva Solo wordt het klaarmaken hiervan een leuk klusje. Om de sla na het wassen te drogen, zwaai je de emmer door de lucht. Tijdens het drogen komt het kind weer even in je naar boven. Springfood is fun!

Springdinner op het Mormor Blue servies van Normann Copenhagen

Haal de lente in huis met Flinders: Norman Copenhagen Mormor Blue

Begint het bij jou te kriebelen bij het zien van de eerste zonnestralen? Tijd voor een lentepicknick! En met het Mormor Blue servies van Norman Copenhagen wordt je lente-uitje wel heel leuk. Het woord ‘Mormor’ betekent grootmoeder in het Deens. De ontwerpster heeft zich laten inspireren op keukens uit grootmoeders tijd: oude tijden herleven met dit servies. Al het serviesgoed is apart verkrijgbaar.

Wendy Schouten

Over de auteur

Wendy Schouten

Wendy is geboeid door productdesign. Haar interesse in het vormgeven en bewerken van tekst en beeld kan zij bij Flinders optimaal combineren met haar fascinatie voor design.