Het beste (over) design van 2012

Op gepost door Renée IJzerman in Keuzegids

Flinders wenst al haar bezoekers en klanten een hele fijne jaarwisseling en een inspirerend 2013! Om 2012 goed af te kunnen sluiten hebben we een paar mooie lijstjes voor je gemaakt, met daarin de leukste artikelen, de populairste design producten en de beste nieuwkomers van 2012.

De leukste artikelen over design

In 2012 zijn er heel wat interessante, leerzame en inspirerende artikelen in het Flinders Magazine verschenen. De best gelezen artikelen kun je hieronder nog eens bekijken:      

 

De populairste design producten

Welke producten waren hot in 2012? Hieronder zie je de populairste producten van het afgelopen jaar.

Flinders - Beste design producten 2012 - Flinders design voor ieder interieur

De beste nieuwkomers

Dit jaar zijn er veel nieuwe merken aan het assortiment toegevoegd. Hollands Licht, Vibia, Zero en Lumina versterken de collectie verlichting. Van de merken ByNord en Areaware hebben we een aantal leuke accessoires en sierkussens geselecteerd. Hieronder een lijstje met een aantal van onze beste nieuwkomers:  

Flinders - Beste design producten 2012 - Flinders design voor ieder interieur

Flinders wenst al haar bezoekers en klanten een hele fijne jaarwisseling en een inspirerend 2013!

Renée IJzerman

Over de auteur

Renée IJzerman

Renée is contentmarketeer bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, brengt je op de hoogte van de laatste interieurtrends, helpt je bij de aankoop en het onderhoud en biedt je how to's van de mooiste designproducten.