Naar boven

Ideeën voor een nieuwe kinderkamer en babykamer

Op gepost door Renée IJzerman in Keuzegids

Om de zoveel tijd is het goed om de kinderkamer eens flink aan te pakken. Het is leuk om af en toe iets te kopen voor de kinders. Voor een echte make-over is toch wel wat meer nodig. Flinders heeft veel producten in het assortiment die bijna een totaal nieuwe kinderkamer opleveren.

Dus of het voor meisjes is die roze mooi vinden of jongens die van stoere auto's of grappige robots houden. Flinders heeft voor elke kleine liefhebber producten bij elkaar gezocht. Mix, match, combineer en wees gewaarschuwd: misschien krijg je je kind niet meer uit de slaapkamer!

Lieve kinderkamer voor meisjes

Dat veel meisjes van roze houden is bekend. Elk meisjes zou wel een prinsesje willen zijn. Je eigen kamertje versieren met de Ferm Living Mini Butterflies muurstickers en dan lekker spelen met het The Little Dorm poppenhuis. Bekijk hieronder de producten waarmee de kinderkamer omgetoverd kan worden tot een klein paleisje.

Kinderkamer
Beeld Met de klok mee, te beginnen linksboven:

Heb jij een meisje dat niet alleen een prinsesje zou willen zijn, maar ook dol is op sprookjes? Dan maak je haar vast helemaal blij met plaatjes die een verhaaltje vertellen, zoals het Poëzieplaatjes behang van Studio Ditte. Bij het licht van het schattige My Deer wandlampje van Ferm Living bedenkt jouw prinsesje haar eigen avonturen, waarna ze heerlijk naar dromenland vertrekt onder het Snurk Prinses dekbedovertrek. Zouden we niet allemaal weer voor even klein willen zijn?

Kinderkamer

Stoere kinderkamer voor jongens

Toet toet, daar komt de kleinste spruit! Jongens willen net zo stoer zijn als hun papa, buurman of de brandweerman. En stoer betekent: auto's! Van dekbedovertrek tot kleurrijk behang, je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel verkrijgbaar in een autoprint. Zo tover je de kamer van het mannetje binnen no time om tot een echt race-paradijs.

Kinderkamer

Beeld Met de klok mee, te beginnen linksboven:

Robots zijn gezellige vriendjes op de muur. Met het Studio Ditte Robot behang lijken ze haast te bewegen over de wand! Als al die robots iets te heftig zijn, kun je er ook gewoon twee nemen om te knuffelen: het Mr. Small Robot kussen en het Mr. Large Robot kussen van Ferm Living. En wie tot in de kleine uurtjes in het gezelschap van zijn mecahnische vriendjes wilt zijn, slaapt vast heel lekker onder het Ferm Living Robots dekbedovertrek kids.

Kinderkamer

Nieuwe kinderkamer

Meisjes houden van roze en jongens houden van blauw, zo is vaak de redenatie. Toch zijn er ook zat meisjes die van een stoere kamer houden en jongens die het niet zo op auto's hebben. Daarom heeft Flinders een aantal ideeën voor kinderkamers die voor zowel meisjes als jongens geschikt zijn. Neem hieronder een kijkje voor kinderen die van natuur houden of van dieren. Ook voor de rekenwonders kun je een kamer inrichten.

Natuurlijke kinderkamer

Kinderen houden van buitenspelen en ravotten in de natuur. Om ook op regenachtige middagen lekker bezig te blijven, richt je de kinderkamer in alsof het de tuin is. Bomen spelen natuurlijk een belangrijke rol, dus het Ferm Living Tree wandlampje mag niet ontbreken.

Kinderkamer

Beeld Van links naar rechts:

Kinderkamer met dieren

Voor de echte dierenvrienden heeft Flinders alle diertjes op het land, ter lucht en in de zee verzameld. Wat dacht je van de schattige Magis Puppy kinderstoel en het Aristo Katt kussen van Ferm Living

Kinderkamer

Beeld Met de klok mee, te beginnen linksboven:

Kinderkamer voor de wijsneuzen

Een kinderkamer voor de kleine wijsneusjes die van tellen, puzzelen en kleuren houden. Flinders heeft genoeg producten die met het nodige rekenwerk gemakkelijk in de kinderkamer passen.

Kinderkamer 

Beeld Met de klok mee, te beginnen linksboven:

Heb je vragen over dit artikel of wil je graag meer weten over de inrichting van de kinderkamer? Neem dan gerust contact met ons op via 020 30 30 630 of mail ons: info@flinders.nl.

Renée IJzerman

Over de auteur

Renée IJzerman

Renée is contentmarketeer bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, brengt je op de hoogte van de laatste interieurtrends, helpt je bij de aankoop en het onderhoud en biedt je how to's van de mooiste designproducten.