Naar boven

Inspiratie voor de badkamer

Op gepost door Laura van Olst in Keuzegids

De badkamer is een ruimte die je kunt inrichten op allerlei verschillende manieren. Naast het sanitair kan een badkamer nog veel meer aankleding gebruiken. Denk hierbij aan lampen, opbergmanden en handdoeken. We hebben wat mooie inspiratiebeelden voor je verzameld, kijk maar mee...

Badkamer
Beeld Een wit en minimalistisch interieur is momenteel een enorme trend. Ook in de badkamer zet deze trend door. Op deze afbeelding zie je hoe mooi een simpele, witte badkamer kan zijn.

Badkamer
Beeld Een badkamer is niet compleet zonder een spiegel. De Ferm Living Wall Wonder is een opbergmeubel en spiegel in één. Heel erg handig dus!

Badkamer
Beeld Hang je handdoek op aan het Ferm Living Brass handdoekrek als je aan het douchen of badderen bent. Deze ring om je handdoek in op te hangen is ook nog eens hip door de metallic kleur... Wat wil je nog meer?

Badkamer
Beeld Een douchegordijn staat leuk en kan echt iets toevoegen aan de badkamer. Dit is het Ferm Living Grid douchegordijn.

Badkamer
Beeld Helemaal volgens de marmertrend: het Ferm Living Marble douchegordijn. Met dit douchegordijn geef je je badkamer een chique uitstraling.

Badkamer
Beeld Een klassieke badkamer met een luxe uitstraling.

Badkamer
Beeld Een badkuip op pootjes bezitten blijft toch wel vaak een droom van veel mensen. Het staat klassiek en luxeus. In deze badkamer is er gekozen voor een (neppe) houten vloer. Iets waar vaak niet aan wordt gedacht bij het inrichten van een badkamer. Toch staat het erg mooi en kan het ook onderhoudsvriendelijk zijn.

Badkamer
Beeld Deze badkamer is erg modern en oogt als de ideale plek om te relaxen. Dat komt door de rustige natuurtinten die zijn gebruikt.

Badkamer
Beeld Het is erg handig om een wasmand in je badkamer te hebben. Rechts zie je de Ferm Living Half Moon wasmand. Natuurlijk kun je deze mand ook gebruiken om spullen in op te bergen, zoals handdoeken.

Badkamer
Beeld Een moderne badkamer met een hippe lamp. Badkamerlampen zijn er in allerlei soorten en maten. Bedenk goed wat voor verlichting jij precies wilt. Wil je bijvoorbeeld ook verlichting bij de spiegel? Ga dan op zoek naar verlichting die daar speciaal voor bedoeld is.

Badkamer
Beeld Badspulletjes kun je opbergen in verschillende opbergers. Dit is de Ferm Living Arrow mand van stof. Ideaal om je toiletartikelen in op te bergen.

We hopen dat bovenstaande beelden je hebben kunnen inspireren. Voor meer inspiratie klik je hier.

Laura van Olst

Over de auteur

Laura van Olst

Laura weet alles van mooie interieurs en design. Ze houdt je graag op de hoogte van de laatste woontrends en geeft tips over hoe je die trends kunt vertalen naar je eigen interieur.