Naar boven

Inspiratie voor je werkkamer

Op gepost door Laura van Olst in Keuzegids

Het is erg belangrijk dat je een fijne werkplek creëert. Wij hebben prachtige beelden voor je verzameld van de mooiste werkruimtes. Kijk mee!

Werkkamer
Beeld De Hay RU Chair stoel in het rood vrolijkt de hele ruimte op. De tafel is de Hay T12 tafel. Ideaal als eettafel, maar dus ook als bureau.

Werkkamer
Beeld De industriële stijl blijft een trend. Een designmerk met veel industriële meubels in de collectie is House Doctor. De stoel op deze afbeelding is de House Doctor Retro stoel.

Werkkamer
Beeld Een werkplek vol met design van het Scandinavische merk Muuto. De stoel is de Visu stoel, het bureaulampje is de Leaf tafellamp LED en de tafel is de 70/70 tafel.

Werkkamer
Beeld Een studeerplek ingericht voor kinderen. Vrijwel alles op deze afbeelding is van Ferm Living. Het behang is het Ferm Living Dotty Geel behang. Uit de bureaula steekt het Ferm Living Uil kussen.

Werkkamer
Beeld Een witte omgeving met veel licht en een authentiek, houten bureau. De accessoires op het bureau zijn van Ferm Living, waaronder de Brass Tray opberger.

Werkkamer
Beeld Een witte en minimalistische werkplek met meubels van &tradition. De lamp is de &tradition Spinning hanglamp. Naast de &tradition Raft tafel staat de &tradition Raft kruk.

Werkkamer
Beeld Een retro bureauplaats met allemaal meubels van het Deense Ferm Living. Waaronder het Ferm Living Cabinet dressoir onder de tafel. Op tafel staan Ferm Living Half kandelaars.

Werkkamer
Beeld Een beetje rommel staat vaak leuk. Deze werkplek is gestyled door het designmerk Muuto. Op de tafel staat een Muuto Cosy in grey tafellamp. De Muuto Keep tafel dient hier als bureau.

Werkkamer
Beeld Een industriële werkplek tegen een robuuste muur. Let op de leuke afbeeldingen aan de muur. Dit is iets wat je zelf ook heel makkelijk kunt toepassen in jouw werkkamer. De tafel is de House Doctor Modern tafel. Aan het plafond hangt de House Doctor Mega spot hanglamp.

We hopen dat je wat inspiratie op hebt kunnen doen. Nu kun je zelf aan de slag gaan met je werkomgeving, succes!

Laura van Olst

Over de auteur

Laura van Olst

Laura weet alles van mooie interieurs en design. Ze houdt je graag op de hoogte van de laatste woontrends en geeft tips over hoe je die trends kunt vertalen naar je eigen interieur.