Kartell: nieuwe design producten 2012

Op gepost door Renée IJzerman in Keuzegids

Ben je ook zo nieuwsgierig naar de nieuwe design producten van Kartell? Wij zochten alle nieuwtjes van designlabel Kartell voor je op. Hieronder lees je meer over de prachtige design producten van Kartell voor 2012.

The Invisibles Light Collection – Tokujin Yoshioka

 De Invisible Light Collection bestaat uit een hoge en een lage vierkanten tafel. De hoge uitvoering heeft het formaat (bxdxh) 100 x 100 x 72 cm. De lage uitvoering heeft een andere hoogte, namelijk 40 cm. Beiden zijn zeer geschikt als salontafel of bijzettafel in de woonkamer. Deze doorzichtige serie tafels is verkrijgbaar in verschillende transparante kleuren, waaronder zwart, kristal en groen.

Flinders - Kartell: nieuwe design producten 2012 - Design voor ieder interieur

Foto: De Invisible table en de Invisible table low. 

Er bestaat ook een andere uitvoering van de tafel. Dit is de Invisible side. Deze tafel is verkrijgbaar in (bxdxh) 120 x 40 x 40 cm of 120 x 40 x 31 cm. Je kunt de tafel gebruiken als bijzettafel, salontafel of side table. De Invisible side tafel is onder andere verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. 

Flinders - Kartell: nieuwe design producten 2012 - Design voor ieder interieur

Foto: De Invisible side tafel.

The Invisibles Light Collection bevat ook een doorzichtige stoel. Zijn transparante uiterlijk geeft een ruimtelijk effect aan je woonkamer. De stoel is 60 cm breed en 57 cm diep. Alle producten uit de Invisible Light Collection zijn ontworpen door Tokujin Yoshioka.

Flinders - Kartell: nieuwe design producten 2012 - Design voor ieder interieur

Foto: De Invisible armchair.

One More en One More Please – Philippe Starck

 Als je goed wilt genieten van een drankje aan de bar, heb je een comfortabele kruk nodig. De One More en de One More Please van Philippe Starck zijn flexibele en praktische krukken. De variant met ronde bovenkant (One More Please) is een aanvulling op de bekende Ghost-familie. Deze familie bestaat onder andere uit de Louis Ghost eetkamerstoel. Beide krukken zijn verkrijgbaar in hoogtes van 75 en 110 cm. Doe ons nog maar een drankje op deze stoel: ‘Bartender, One More Please…’

 

Flinders - Kartell: nieuwe design producten 2012 - Design voor ieder interieur

Foto: One More Please (vierkant) en One More Please (rond).

Miss Minder – Philippe Starck  

De Miss Minder collectie bestaat uit een reeks bijzonder vormgegeven stoelen. In tegenstelling tot de Invissible armchair, is deze stoel duidelijk aanwezig in je interieur. De onderkant van de stoel heeft een ondoorzichtig zitvlak. De rugleuning is een stuk smaller dan het zitvlak. Deze tegenstrijdigheid maakt de stoel opvallend.

Houd je van een kleurrijke stoel? Dan is de combinatie van wit en oranje misschien een spannende combinatie voor jou. Houd je juist van strak? Dan kun je ervoor kiezen om de stoel geheel in het zwart of wit te kopen.

Flinders - Kartell: nieuwe design producten 2012 - Design voor ieder interieur

Foto: Miss Minder stoelen in verschillende kleuren.

Ben je benieuwd naar meer nieuwe producten uit de collectie van Kartell? Houd het Flinders magazine dan goed in de gaten, want binnenkort verschijnen er meer nieuwtjes rondom designlabel Kartell.

Renée IJzerman

Over de auteur

Renée IJzerman

Renée is contentmarketeer bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, brengt je op de hoogte van de laatste interieurtrends, helpt je bij de aankoop en het onderhoud en biedt je how to's van de mooiste designproducten.