Naar boven

Kerstcadeaus voor haar

Op gepost door Renée IJzerman in Keuzegids

Op zoek naar een mooi kerstcadeau voor je vrouw of vriendin? Flinders heeft mooie kerstcadeaus voor haar op een rijtje gezet. Als pakketje staan ze leuk onder de kerstboom, maar eenmaal uitgepakt zullen ze nooit meer op de grond liggen! Bekijk hieronder de selectie.

Cadeautip: Vazen

Keep the flow met de Flow karaf van Muuto. Handig als schenkkan of gebruik 'm als vaas. En als je vrouw of vriendin van meer vrolijkheid houdt dan is de Grass Vase van Normann Copenhagen misschien iets voor haar. Zo groen als gras en leuk om bloemetjes in te zetten. En de Wobble 35, 45 en 75 wiebelen een end in de rondte om de bloemen in de vaas te houden. De ronde onderkant van deze vazen geeft een grappig effect.

Kerstcadeaus voor haar - Flinders - Design voor ieder interieur

 

Foto:
1. Flow karaf van Muuto (€59,-)
2. Grass Vase van Normann Copenhagen (vanaf €35,-)
3. Wobble 35 van Goods ( €69,-)
4. Wobble 45 van Goods (€69)
5. Wobble 75 van Goods (€69,-)

Cadeautip: Sfeerlicht

Wat extra sfeer tijdens de feestdagen is nooit weggelegd. Met bijvoorbeeld de Light Blossom Red en de Light Smoke van Pols Potten hoef je alleen het kaarsje aan te steken en het wordt direct een gezellige boel. In de Light House van Normann Copenhagen kun je mooie, grote kaarsen branden.

Kerstcadeaus voor haar - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Light Blossom Red van Pols Potten ( €10,50)
2. Light Smoke van Pols Potten ( €15,50)
3. Light House van Normann Copenhagen (€92,-)

Laat Alessi fluiten en Unfold je lamp

Als een vogeltje zo blij fluit deze ketel wanneer het water kookt. De Kettle van Alessi is niet zomaar een ketel. Dit populaire ontwerp laat heel wat van zich zien in de keuken. De lamp Unfold van Muuto laat zich makkelijk uitvouwen tot een mooie lamp, omdat hij van siliconen is gemaakt. Doe eens gek en ga voor felgeel!

Kerstcadeaus voor haar - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Kettle van Alessi ( €109,-)
2. Unfold van Muuto ( €109,-)
3. Rocking Glass van Normann Copenhagen ( €18,-)

4. Mediterraneo salad set van Alessi ( €45,-)
5. Mediterraneo fruit holder small van Alessi ( €50,-)

Heb je vragen over dit artikel of ben je op zoek naar andere producten? Neem dan gerust contact met ons op via 020 30 30 630 of mail ons: info@flinders.nl.

Renée IJzerman

Over de auteur

Renée IJzerman

Renée is contentmarketeer bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, brengt je op de hoogte van de laatste interieurtrends, helpt je bij de aankoop en het onderhoud en biedt je how to's van de mooiste designproducten.