Naar boven

Let's go outside!

Op gepost door PS:blog (Sanne & Paloma) in Keuzegids

Ongelooflijk, juni staat alweer voor de deur. Wat vliegt de tijd toch. Voor mijn gevoel is Oud & Nieuw net achter de rug en hebben we nog nauwelijks echt buiten kunnen zitten, laat staan eten. Hoogste tijd om meer naar buiten te gaan en en de broodnodige vitamine D op te doen!

Buiten eten

Eruit

Na de frisse meimaand heb ik alle hoop dat het geweldige juni-, juli-, augustus- én septembermaanden worden! Dus we gaan de boel buiten helemaal mooi maken zodat ik, als het zonnetje er eenmaal is, alleen nog maar neer hoef te strijken in mijn tuintje. Ik kijk er enorm naar uit om te genieten van de heerlijk lange zomeravonden met een verfrissend drankje in mijn hand.

Tafelen

Ik vind het fantastisch om uitgebreid te tafelen en als het ook maar even kan, eten we buiten. Dat betekent dat ook buiten de stoelen comfortabel moeten zitten. Voor mij geen 'wire' stoelen, hoewel ik ze prachtig vind. Ik draag graag shorts en rokjes dus dan krijg je van die lelijke striemen op je benen. Een no go dus! Mijn oog viel meteen op deze prachtige fauteuil, de Vitra Eames DAR stoel met zwart gepoedercoat onderstel. Hier kun je volgens mij echt wel een avondje op door brengen. Ze zijn er in verschillende kleuren zoals mauve grijs, wit, oranje, oceaanblauw en mosterdgeel. Je kunt er dus alle kanten mee op! Ook combineer je de Eames chairs gemakkelijk met de rest van het tuinmeubilair, zoals bijvoorbeeld deze prachtige EMU Star rechthoekige tuintafel.

Buiten eten

Beeld Maak het geheel af met een vrolijke lichtslinger, zoals de Seletti Bellavista buitenlamp.

Aan tafel!

Koken is niet mijn sterkste kant, dus ik houd me het liefste bezig met het opmaken van de tafel. Van mijn moeder heb ik geleerd hoe je met kleine details een gedekte tafel tot een feest kunt maken dus daar kan ik mijn ei helemaal in kwijt. Mooi gevouwen servetten, een bloemdetail en een kleine attentie mét tekst op het bord, maakt dat je gasten zich helemaal welkom voelen.

Pols Potten Hippy
Beeld Ga jij voor de Pols Potten Hippy set van 4 borden of de 4 kommen?

Royal VKB French Carafe
Beeld Omdat je de glazen in de hals kunt stapelen, draag je de Royal VKB French Carafe met één hand naar buiten.

Loungen

Al dromend richt ik ook een heerlijk hoekje in om na het eten de rest van de avond in door te brengen. Belangrijk dus dat je een gezellige plek in de tuin kunt creëren met ruimte voor een heerlijk vuurtje, knusse verlichting en andere accessoires om het af te maken. Door buiten bijvoorbeeld een kleed neer te leggen, maak je het meteen sfeervol en huiselijk. Ik koos voor dit prachtige Picnic Loungekleed van Fatboy omdat het me aan mijn ouders doet denken die veel Perzische tapijten hebben. Ik heb ze eigenlijk altijd lelijk gevonden, maar nu deze weer helemaal hip zijn zie ik pas hoe dit accessoire je terras direct warmte en een aangeklede look geeft.

Kartell Bubble Club bank
Beeld Kartell Bubble Club sofa, de ideale bank voor buiten.

Fatboy Picnic Lounge kleed

Beeld Het Fatboy Picnic Loungekleed maakt buiten relaxen wel heel gemakkelijk. Je neemt hem zó mee in de speciale tas.

Maandag Meubels Prairie vuurkorf
Beeld Stook veilig een fikkie met de Prairie vuurkorf van Maandag Meubels.

Zonnebaden

Voor de echte zonnige uren mag een heerlijk zonnebed natuurlijk niet ontbreken om je even helemaal onder te dompelen in de zomerse sferen. Trek je bijvoorbeeld terug met een goed boek of fijne muziek in je oren, en je waant je zo op een tropische bestemming. Ik zie mezelf wel zitten op de Pasa Doble Chaise Longue loungestoel van Magis, en jij?

Zomerse accessoires
Beeld Heerlijk loungen onder de Droog Shadylace parasol! Vind je het nog steeds te warm, koel dan af met de Aquart buitendouche van Seletti

PS: please June, take us outside!

[Onder redactie van Sabine Meekel]

PS:blog (Sanne & Paloma)

Over de auteur

PS:blog (Sanne & Paloma)

Hoi, wij zijn Paloma en Sanne! Samen met onze zoontjes Noah en Benjamin geven wij jou graag i-deetjes met de leukste online shops, voor jou en voor je kleintje!