Naar boven

Luid 2012 in met mooie whiskeyglazen en cognacglazen

Op gepost door Renée IJzerman in Keuzegids

31 december om 12 uur is het zover: de overgang naar 2012. Een mooi moment om herinneringen van het afgelopen jaar op te halen en voornemens voor het nieuwe jaar vast te stellen. Plof in je fauteuil en haal de mooiste momenten uit 2012 op onder het genot van een glas whisky of cognac.

Flinders - Cognac Glass - Design voor ieder interieur

Flinders verzamelde een aantal mooie whiskyglazen en cognacglazen voor een geslaagd oud en nieuw. En is jouw voornemen nou net om minder te drinken? De glazen staan prachtig in je servieskast en zijn ook heel leuk als amuseschaaltjes.

Whisky Glass van Normann Copenhagen

Normann Copenhagen heeft het perfecte cadeau voor mannen: de Whisky Glass (€40,-). De inhoud van deze stijlvolle whisky glazen draai je rond om de uitsparing in het midden. Kijk hoe de druppels van de whisky langs het glas ‘tranen’. Hoe meer tranen, hoe sterker de whisky.

Flinders - Whisky Glass - Design voor ieder interieur

Foto: Links de Whisky Glass en rechts de Cognac Glass.

Liqueur Glass en Cognac Glass

De Liqueur glazen van Normann Copenhagen komen in een set van 2 (€36,-). Ze hebben een diameter van 8,5 cm en zijn daarmee een stukje kleiner dan de Cognac glazen (€40,-). Ook de Cognac Glass krijg je in een set van 2. De diameter is 11 cm. Het bolletje aan de onderkant laat de glazen om hun as op de tafel  draaien. En dat verspreid een aangename cognac geur.

Flinders - Cognac Glass - Design voor ieder interieur

Foto: De Liqueur Glass en de Cognac Glass van Normann Copenhagen.Flinders - amuseglazen- Design voor ieder interieur

Foto: De glazen zijn ook heel leuk als amuseschaaltjes.

Multifunctionele glazen: Rocking Glass

Wil je je feestje echt laten ‘rocken’, serveer je drankjes dan in de Rocking Glass. Door de bolle onderkant dansen de glazen op de tafel. Set van 4 (diameter: 9 cm) voor €18,-.

Flinders - Cognac Glass - Design voor ieder interieur

Accessoires voor een gezellig avondje

Maak je avond helemaal compleet met onze accessoires: van notenkrakers tot chips-schalen. Stuk voor designproducten die de show stelen.

Flinders - Accessoires- Design voor ieder interieur

Foto:
1. Scoiattolo van Alessi €79,-
2. Anna G corkscrew van Alessi  €37,-
3. Alessandro M corkscrew van Alessi €31,-
4. Krenit Bowl van Normann Copenhagen €27,-
5. Nut cracker van Royal VKB €14,95
Renée IJzerman

Over de auteur

Renée IJzerman

Renée is contentmarketeer bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, brengt je op de hoogte van de laatste interieurtrends, helpt je bij de aankoop en het onderhoud en biedt je how to's van de mooiste designproducten.