Naar boven

Mooie vazen, grote vazen

Op gepost door Renée IJzerman in Keuzegids

Vergeten de bloemetjes buiten te zetten? Geen probleem, dan zetten we ze gewoon binnen. Met de mooie vazen die wij in ons assortiment hebben, komen die bossen bloemen goed tot hun recht. En ook als je niet van bloemen houdt, hebben we een aantal grote siervazen.

Delfts blauwe vazen

Dat Nederland een lange historie heeft van Delfts blauw is bij ieder van ons wel bekend. Je denkt aardewerk, je denkt blauw. Misschien denk je wel beetje saai... Kijk dan eens even naar de Delft Blue collectie van Moooi door Marcel Wanders. Met hier en daar wat goud. Naar ons idee verre van saai!

 Mooie vazen, grote vazen - Flinders - Design voor ieder interieur

1. Delft Blue no.1 (€ 622,37)
2. Delft Blue no. 7 (€ 674,73)
3. Delft Blue no.9 (€ 255, 85)
4. Delft Blue no. 11 (€ 759,22)

Doorzichtige vazen

Als al die Hollandse glorie iets te veel is voor jouw interieur, kun je kiezen voor een doorzichtige vaas. Zo'n vaas is een toevoeging aan je interieur, zonder te veel aandacht te eisen. Daarbij komt dat de bloemen die je erin zet wél opvallen. Daar worden we alleen maar vrolijk van, toch?

Mooie vazen, grote vazen - Flinders - Design voor ieder interieur

1. Wobble 35 van Goods (€ 69,-)
2. Daphne I van Driade (€ 220,-)
3. Wobble 45 (€ 69,-)
4. Daphne II (€ 209,-)
5. Daphne III (€ 165,-)
6. Wobble 75 (€ 69,-)

Self-watering vazen

Tref jij je bloemen en planten vaker dood dan levend aan, denk dan eens aan het self-watering systeem. Als je de plant in deze vaas zet, hoef je de vaas eenmalig van een laagje water te voorzien in het daarvoor bedoelde bakje. Daarna heb je er (voorlopig) geen omkijken meer naar.

Mooie vazen, grote vazen - Flinders - Design voor ieder interieur

1. Self-watering Flowerpot van Tools Design (€ 39,-)
2. Self-watering Herb pot van Tools Design (€ 29,-)
3. Outside in Flower Pot van Muuto (€ 17,50)

Geduld is een schone zaak

Heb je genoeg geduld en wil je dat je bloemen echt mooi voor de dag komen? Dan is de Dip vaas van Goods of de Coral vase 50-Tulips van Pols Potten iets voor jou. Het is even een klusje om de bloemen te rangschikken in deze vazen, maar het resultaat is prachtig.

Mooie vazen, grote vazen - Flinders - Design voor ieder interieur

1. Dip Vaas van Goods (€ 59,-)
2. Coral vase 50-Tulips van Pols Potten (€ 397,-)

Siervazen

Vazen kunnen ook zonder bloemen heel mooi zijn. Dat bewijzen deze siervazen wel. Stuk voor stuk groot van formaat en kunstwerken op zich. Tip: de vazen zijn ook heel geschikt om takken in te zetten.

Mooie vazen, grote vazen - Flinders - Design voor ieder interieur

1. Sphere vase van Pols Potten (€ 538,-)
2. Sphere vase silver van Pols Potten (€ 679,-)
3. Misses Flower Power van Kartell (€ 337,-)
4. Diamond vase van Pols Potten (€ 749,-)

Wil je meer weten over de vazen die wij in ons assortiment hebben? Neem gerust contact met ons op via 020 30 30 630 of mail ons: info@flinders.nl.

Renée IJzerman

Over de auteur

Renée IJzerman

Renée is contentmarketeer bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, brengt je op de hoogte van de laatste interieurtrends, helpt je bij de aankoop en het onderhoud en biedt je how to's van de mooiste designproducten.