Naar boven

Nu ook design tuinmeubels bij Flinders

Op gepost door Hiske Teerling in Keuzegids

Flinders is een nieuwe categorie rijker. Vanaf nu koop je ook je design tuinmeubels bij Flinders. Dus bekijk onze nieuwe tuinstoelen, tuintafels, tuinbanken en stoom je tuin of balkon klaar voor de lente.

Tuinaccessoires

In de subcategorie tuinaccessoires vind je onder andere leuke sfeermakers als de Pipe waxinelichtjes van Menu en een Table Grill barbecue van Eva Solo voor de lekkere trek.

Flinders - Tuinmeubels - Design voor ieder interieur

Foto: Pipe waxinelichtjes van Menu (€24,95), Table Grill van Eva Solo (€225,-) en het vogelhuis Barcelona van Menu (€149,-).

Tuinstoelen en tuinbanken

Bijna alle stoelen en tafels van het Italiaanse Kartell zijn geschikt voor binnen én buiten. Dus in de winter heb je een stijlvol zitje in huis en in de zomer een prachtige tuinset. Echte toppers voor in de tuin zijn de Toy van Driade, de Hee Lounge van Hay en de PIP-e tuinstoel. Zoek je een tuinbank, dan zijn de Bubble Club bank van Kartell of Säntis tuinbank van Schaffner stijlvolle opties.

Flinders - Tuinmeubels - Design voor ieder interieur

Foto: Masters van Kartell (€154,-), PIP-e van Driade (€128,-), Hee Lounge van Hay (€213,-) en de Toy van Driade (156,-).

Tuintafels

Zoek je een compacte tuintafel, kijk dan eens naar de TopTop van Kartell. Ook de Driade tuintafels Toy en Kissi Kissi nemen niet veel ruimte in beslag. Een grote tuintafel is bijvoorbeeld de Emu Yard Extensible Ash tuintafel.

Flinders - Tuinmeubels - Design voor ieder interieur

Tuinsets van Fermob, HAY, Functionals en meer!

Bekijk het uitgebreide assortiment van complete tuinsets bestaande uit tafels en stoelen/banken om in een keer een mooie complete set aan te schaffen.

Hiske Teerling

Over de auteur

Hiske Teerling

Hiske Teerling is werkzaam bij Flinders. In de functie van content manager bezoekt zij de hipste beurzen en events, vraagt designlabels het hemd van het lijf en speurt de wereld van design af naar gloednieuwe producten en trends.