Naar boven

Pronken met de paastafel

Op gepost door Renée IJzerman in Keuzegids

Komend weekend is het weer Pasen. Ga jij gezellig tafelen met vrienden of familie? Dan mag een mooi gedekte paastafel natuurlijk niet ontbreken. Om Eerste en Tweede Paasdag dit jaar een extra stijlvol tintje te geven, gaan we dit jaar voor zwart-wit paastafels. Huh, zal je denken, daar is toch niets feestelijks aan? Let maar eens op. Wij bewijzen je het tegendeel met deze prachtig gedekte paastafels in de (niet)kleuren zwart en wit!

Paastafel zwart-wit
Beeld  Zwart-wit gestreepte servetten, een muurslinger en eierdopjes in een bijpassende kleur: zo tover je gemakkelijk de eettafel om in een stijlvolle locatie voor de paasbrunch. 

Letters en cijfers op de paastafel
Beeld Voor een personal touch ga je aan de slag met cijfers, letters en symbolen. Geef iedere gast een vaasje bloemen met zijn of haar initialen, bijvoorbeeld. Met glasverf, potjes en sjablonen maak je dit gemakkelijk zelf. 

Handbeschreven paaseieren
Beeld En hé, vergeet de eieren niet! Met een watervaste stift, speciale eierverf of een lettertang geef je iedereen een persoonlijk ei. 

Eieren in de paastak
Beeld De paastak mag natuurlijk niet ontbreken. Versier 'm met zwart-witte hangers of zet hem in een bijpassend gekleurde vaas. Meer ideëen voor het versieren van je paastak? Bekijk de paastak tutorial op Youtube.

Ferm Living Pasen
Beeld Of zet je paastak in de prachtige Ferm Living Hexagon vaas. Samen met de Ferm Living Brass Triangle Stand opberger en de Ferm Living Teapot theepot zwart wordt het een vrolijk paasfeest!

Paastafel zwart-wit-geel
Beeld Toch behoefte aan een kleurtje tussen het zwart en wit? De meest voor de hand liggende kleur om toe te voegen is geel...

Paastafel zwart-wit-roze
Beeld ... Maar je kunt natuurlijk ook voor een combinatie van zwart, wit en roze gaan!

Paashanger zwart-wit-roze
Beeld Ook aan het plafond doet deze kleurcombinatie het goed. De zwarte, grijze en roze tinten brengen je huis op een stijlvolle manier in de paassfeer. 

Paas Accessoires bij Flinders
Beeld Ben je helemaal in de paasstemming gebracht door deze prachtigfe foto’s? We hebben een aantal design accessoires voor je op een rijtje gezet die dit weekend zeker van pas zullen komen! Op de foto zie je:

1. Normann Copenhagen Krenit bowl kom
2. Alessi CrissCross mand
3. Menu Waterkaraf met filter
4. Muuto Bulky theepot
5. Ferm Living Triangle Tea Cozy theemuts zwart
6. Pols Potten Freedom Bird mok (6 stuks)

Vrolijk pasen!

Renée IJzerman

Over de auteur

Renée IJzerman

Renée is contentmarketeer bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, brengt je op de hoogte van de laatste interieurtrends, helpt je bij de aankoop en het onderhoud en biedt je how to's van de mooiste designproducten.