Naar boven

Spelen in stijl: design speelgoed

Op gepost door PS:blog (Sanne & Paloma) in Keuzegids

Flinders zou Flinders niet zijn als ze niet ook het mooiste design speelgoed voor je in hun collectie hebben opgenomen. Ik weet zeker dat je met deze spullen het helemaal niet zo erg vindt als ze door het huis slingeren!

Design speelgoed

Looks like Magis

Zo hebben ze onder andere de producten van designlabel Magis, in 1976 opgericht door Eugenio Perazza. Sindsdien zijn de design meubelen en kindermeubels van Magis niet meer weg te denken uit de meest trendy interieurs.

Magis Puzzle CarpetBeeld Gegarandeerd uren speelplezier met de Magis Puzzle Carpet.

Zo hebben ze mooi kartonnen speelgoed zoals de Magis Puzzle Carpet. Wie van puzzelen én op de grond spelen houdt, slaat met het Puzzle Carpet speelgoed van Magis twee vliegen in een klap. De puzzelstukken van het het Puzzle Carpet speelgoed zijn er in de uitvoeringen zand, water en gras, en je kunt ze uitbreiden zoveel je wilt. Zo maak je met dit speelgoed je eigen ter land, ter zee en in de lucht!

Mag ik een puppy?

Of de leuke Puppy kinderstoel! Wie de Magis Puppy kinderstoel ziet, wil hem meteen mee naar huis nemen. Het is het ideale huisdier: je hoeft hem niet uit te laten, maar hij wil af en toe best mee naar buiten. Hij verhaart nooit en blaft niet. Deze puppy is direct een speelkameraad voor de kinderen, waar ze op kunnen zitten als ze uitgespeeld zijn.

Magis PuppyBeeld Wie weet kun je deze cute Puppy Kinderstoel leren 'pootje geven'.

Get me to the Zoo

Óf haal de dierentuin in huis met het My Zoo speelgoed van Magis. Dit bijzondere speelgoed laat je dikke vrienden worden met een beer, een giraf en een olifant. Ze zijn van aardig formaat, maar van karton, dus je kunt ze hebben. De dieren van het My Zoo speelgoed leer je van top tot teen kennen, want je zet ze eerst zelf in elkaar. Daarna kun je ze beschilderen of beplakken - of ze laten zoals ze zijn. Zo maak je er helemaal je eigen ding van!

Magis My ZooBeeld Let’s go to the Zoo, at home.

Knock on wood

Liefst zou ik alleen maar houten speelgoed in huis hebben (kansloos, aangezien Playmobil en Lego niet van hout worden gemaakt) maar als je je best doet is er echt zoveel leuks te vinden. Zo vond ik een prachtig houten schommelpaard. Dit is hét Kay Bojesen Rocking Horse schommelpaard. Schommel op de Rocking Horse, en waan jezelf een cowboy, circusartiest of jockey. En maak je geen zorgen dat dit paard je afwerpt en weg galoppeert. 

Kaj Bojesen
Beeld Voor houten speelgoed ben je bij Kay Bojesen sowieso aan het goede adres.

Lekker chillen

Fatboy CO9Beeld Lijkt een knuffel, hè? Maar dit is echt een heerlijk groot Fatboy lounge kussen!

Natuur-lijk

Haal de natuur in huis met de Home Tree 3 muursticker van KEK Amsterdam. De muursticker bestaat uit een fotografische print van een mooie witte berk van maar liefst 2.60 meter hoog! Super leuk voor mijn kleine houthakker thuis...

KEK Amsterdam Home Tree
Beeld Ook een soort van hout, deze prachtige muursticker van KEK Amsterdam.

Keuze genoeg toch om de kids én jezelf een groot plezier te doen lijkt me! Kijk voor meer design speelgoed in de webshop van Flinders.

PS: misschien nog iets leuks voor onder de Kerstboom?

PS:blog (Sanne & Paloma)

Over de auteur

PS:blog (Sanne & Paloma)

Hoi, wij zijn Paloma en Sanne! Samen met onze zoontjes Noah en Benjamin geven wij jou graag i-deetjes met de leukste online shops, voor jou en voor je kleintje!