Naar boven

Spelletjes van BuitenSpeel

Op gepost door Renée IJzerman in Keuzegids

Flinders heeft tegenwoordig spelletjes in haar assortiment van het merk BuitenSpeel. De producten van dit Nederlandse merk zijn leuk voor jong en oud. Geef een spelletje cadeau en zorg dat je zelf mee kunt spelen. BuitenSpeel is in 2006 opgericht door Marcel Schagen. Het bedrijf weet zich niet alleen nationaal, maar ook internationaal op de kaart te zetten.

Spelletjes van BuitenSpeel - Flinders - Design voor ieder interieur

Ouderwetse spelletjes

Met het speelgoed van het merk BuitenSpeel wordt buitenspelen weer leuk. Kinderspellen die individueel of in groepsverband kunnen worden gespeeld. Ga bijvoorbeeld samen 'Boter, kaas en eieren' spelen in de frisse buitenlucht. Maar ook levensgroot schaken of dominoën is mogelijk. Laat je kind de hoogste toren van blokken bouwen, ze zijn er uren zoet mee.

Spelletjes van BuitenSpeel - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Buiten Domino ( 18,60)
2. Buiten grote toren ( €41,10)

BuitenSpeel grote spellen

De producten zijn stoer, vrolijk, eigenzinnig en puur. Doordat ze groter zijn dan doorsnee spellen worden ze net even anders beleefd. Neem bijvoorbeeld de Buiten grote stokken (Mikado). Of de grote Buiten tent (2) en tunnel.

Spelletjes van BuitenSpeel - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Buiten grote stokken ( €12,70)
2. Buiten tent (2) en tunnel ( €25,90)

Loopfiets van BuitenSpeel

Met de loopfiets van BuitenSpeel komt je kind al vroeg in aanraking met het fenomeen fietsen. Leer ze eerst hierop te zitten en zich vooruit te bewegen. Dan zal het 'echte' fietsen later van een leien dakje gaan.

Spelletjes van BuitenSpeel - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Buiten metalen loopfiets ( €43,40)

Heb je vragen over dit artikel? Flinders is officieel dealer van BuitenSpeel. Dit betekent dat we alle producten en kleuropties kunnen leveren. Ben je op zoek naar een product en staat deze niet op onze website? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 020 30 30 630 of email: info@flinders.nl. Wij helpen je graag verder.

Renée IJzerman

Over de auteur

Renée IJzerman

Renée is contentmarketeer bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, brengt je op de hoogte van de laatste interieurtrends, helpt je bij de aankoop en het onderhoud en biedt je how to's van de mooiste designproducten.