Teak en eiken tuinmeubelen van Grythyttan

Op gepost door Hiske Teerling in Keuzegids

Teak en eiken tuinmeubelen zijn vanaf nu te koop bij Flinders. Door de uitbreiding van ons assortiment met het nieuwe merk Grythyttan kun je je tuin stijlvol inrichten. Hieronder een greep uit de collectie tuinmeubels van Grythyttan.

Flinders - Tuinmeubelen Grythyttan - Design voor ieder interieur

Foto:
1. A2 tuinstoel in de uitvoering geolied eiken (€349,-)
2. B30 tuintafel van 190 cm lang (vanaf €1.190,-)
3. Ronde B9 tuintafel met een diameter van 120 cm, geolied eiken (€690,-)
4. A3 zonnestoel met voetenbank (vanaf €740,-)

 

Exclusieve tuinmeubels

De tuintafels en tuinstoelen van Grythyttan vormen samen een prachtige tuinset. De tuinmeubels zijn verkrijgbaar in onbehandeld teak, geolied eiken en witgelakt eiken. Het onderstel is van gegalvaniseerd staal. Daarnaast kun je bij de A2 tuinstoel en de A3 zonnestoel & voetenbank een passend zitkussen bestellen.

Flinders - Tuinmeubelen Grythyttan - Design voor ieder interieur

Foto: De A2 tuinstoel in witgelakt eiken met blauw zitkussen.

Design tuinset van Grythyttan 

De High-Tech tuinset van Grythyttan bestaat uit een zeer stevige tuinstoel van gegalvaniseerd staal en een tuintafel met kunststof blad en gegalvaniseerd onderstel. Op het frame ontvang je een levenslange garantie en dat is natuurlijk niet zomaar. Aan deze tuinset heb je iedere zomer plezier.  

Flinders - Tuinmeubelen Grythyttan - Design voor ieder interieur

Foto: High-Tech tuinstoel (€190,-) en High-Tech tuintafel (€250,-).

Flinders - Tuinmeubelen Grythyttan - Design voor ieder interieur

Verrijk je tuin met de prachtige tuinmeubelen van Grythyttan en geniet in stijl van de eerste zonnestralen. Wij wensen je alvast een heerlijke tijd!

 

Voor vragen of advies over onze tuinmeubelen kun je contact opnemen met één van onze adviseurs (020 - 30 30 630 of info@flinders.nl).

Hiske Teerling

Over de auteur

Hiske Teerling

Hiske Teerling is werkzaam bij Flinders. In de functie van content manager bezoekt zij de hipste beurzen en events, vraagt designlabels het hemd van het lijf en speurt de wereld van design af naar gloednieuwe producten en trends.