Naar boven

Tien keer prachtige plaids

Op gepost door Renée IJzerman in Keuzegids

We bevinden ons momenteel middenin de herfst en de winter komt steeds dichterbij: een teken om het huis extra knus te maken vinden wij. Met kaarsen, kussens en plaids kom je al een heel eind. Speciaal voor jou hebben we tien mooie plaids op een rijtje gezet. Kijk mee!

1. De Ferm Living Squares plaid

Ferm Living Squares plaid
Beeld
Deze Ferm Living Squares plaid is volledig ontworpen volgens de geometrietrend. De kubussen in de print zijn speels op elkaar geblokt, waardoor het net lijkt of er diepte in het kleed zit.

2. De Muuto Loom plaid

Muuto Loom plaid
Beeld Dit is de Muuto Loom plaid. Een klassieker door het geruite patroon en verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus voor ieder wat wils.

3. De Ferm Living Mohair plaid

Ferm Living Mohair plaid
Beeld De Ferm Living Mohair plaid oogt knus en wollig. Deze plaid is dan ook van wol en houdt je daarom goed warm. Naast deze variant met rood, zijn er ook varianten met blauw en grijs.

4. De Normann Copenhagen Tint plaid

Normann Copenhagen Tint plaid
Beeld De Normann Copenhagen Tint plaid is er in verschillende kleuren, waarbij elke variant de breedte van de kleur verkent. Dit helemaal volgens de trend ‘ombre’, dat wil zeggen: kleuren die geleidelijk in elkaar overlopen.

5. De Ferm Living Remix plaid

Ferm Living Remix plaid
Beeld Dit is al de derde keer dat Ferm Living in het rijtje voorkomt. Dat is ook niet zo gek, want Ferm Living ontwerpt nu eenmaal prachtige plaids. Zo ook de Ferm Living Remix plaid. Dit ontwerp met driehoekjes is ideaal om je warm te houden tijdens koude dagen.

 

6. De Hay Plus 9 plaid

Hay Plus 9 plaid
Beeld
De Hay Plus 9 plaid is een deken met fijne, vrolijke kleuren. Ideaal dus om een grauwe en koude dag mee op te fleuren. Daarnaast zien we hier weer de geometrietrend terugkomen.

7. De Ferm Living Inka blanket plaid

Ferm Living Inka blanket plaid
Beeld In het midden hangt de Ferm Living Inka blanket plaid. De print is geïnspireerd op prints die je veel ziet in (het oude) Zuid-Amerika. Het kleed is dan ook vernoemd naar de Inca’s, een oud volk uit Peru. Blijkbaar hielden de Inca’s ook van geometrie, want deze trend komt hier wederom terug.

8. De House Doctor Plain plaid

House Doctor Plain plaid
Beeld Als je meer van een eenvoudig deken houdt, ga je voor de House Doctor Plain plaid. Deze plaid is gemaakt van linnen en katoen en daardoor ook iets luchtiger dan de hiervoor genoemde plaids. Om deze reden is deze plaid ook geschikt voor de warmere dagen.

9. De Ferm Living Black Stripe Quilted plaid neon

Ferm Living Black Stripe Quilted plaid neon
Beeld De Ferm Living Black Stripe Quilted plaid neon ligt hier over de stoel gedrapeerd. Deze plaid is volledig gemaakt van katoen en gevoerd. De plaid heeft zwarte streepjes met een neon oranje rand. Een echte eyecatcher dus voor in je interieur.

10. De Ferm Living Teepee Quilted Blanket plaid

Ferm Living Teepee Quilted Blanket plaid
Beeld
De Ferm Living Teepee Quilted Blanket plaid is verkrijgbaar in drie verschillende kleurvarianten. De driehoekjes zijn speels op deze plaid gedrukt en lijken wel een beetje op confetti. Het is dus een heus feest om onder zo´n deken te liggen.

Heb je na het zien van deze producten niet ontzettend veel zin om onder een plaid te kruipen? Wij in ieder geval wel. Laat de kou maar komen!

Renée IJzerman

Over de auteur

Renée IJzerman

Renée is contentmarketeer bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, brengt je op de hoogte van de laatste interieurtrends, helpt je bij de aankoop en het onderhoud en biedt je how to's van de mooiste designproducten.