Naar boven

Vaderdag 2013: de top 20 leukste cadeaus

Op gepost door Burcu Kayalik in Keuzegids

Het is bijna Vaderdag 2013 en dat betekent cadeaus uitzoeken. Een eitje, want wij hebben alvast een top 20 gemaakt van de leukste cadeaus.

Alle vaders zijn heel bijzonder, maar natuurlijk ook verschillend. Dat is het aanbod van Flinders ook. Daarom hebben wij de leukste Vaderdag 2013 cadeaus uitgezocht voor de echte levensgenieters. Ook is er gedacht aan gadgets die het de vaders makkelijker kunnen maken. Tot slot is er nog een selectie gemaakt van de stoerste designlampen. Het wordt tijd om de heren in de schijnwerpers te zetten. Vaderdag 2013 mag komen.

Vaderdag cadeaus voor de levensgenieters

Hieronder staan 7 Vaderdag 2013 cadeaus voor de vaders die graag in de keuken staan. Of gewoon ontzettend houden van eten en drinken.

Flinders - Vaderdag 2013 - Design voor ieder interieur
Foto:
1.    Normann Copenhagen Whisky Glas
2.    Royal VKB Herb Garden kruidenpot 
3.    Bodum Fyrkat mini houtskool barbecue
4.    Royal VKB French Decanter
5.    Bodum Bistro messenblok
6.    Bodum Bistro multifunctioneel mes 
7.    Fatboy Waynecooler wijnkoeler

Is hij een echte liefhebber is van wijn? Dan is de Royal VKB French Decanter een perfect Vaderdag cadeau. De vier glazen die erbij horen kun je in de hals stapelen. Lekker makkelijk. Met de Fatboy Waynecooler blijven de wijnflessen koel met stijl. Vaders die liever whisky drinken, doen dat vast graag uit de Normann Copenhagen Whisky glazen.

Handige gadgets

De (klein)zoon naar voetbaltraining brengen of de (klein)dochter ophalen van ballet. Ook nog even boodschappen doen na het werken. Vaders hebben het maar druk. De Alessi Blank wall clock zorgt ervoor dat ze op tijd zijn én niks vergeten.
Flinders - Vaderdag 2013 - Design voor ieder interieur
Foto:
1.    Kartell Componibili vierkant kastje
2.    Areaware Reality Hand Dock iPhone
3.    Areaware Alarm Dock wekker 
4.    Royal VKB Table Island opberger
5.    Alessi Blank wall clock design klok
6.    Gewoon Jaap L iPad hoes

De Gewoon Jaap L iPad hoes is van 100% wolvit. Leuk voor elke vader, want de hoes is verkrijgbaar in tien verschillende kleuren. De iPad kan ook op de Royal VKB Table Island opberger gezet worden, waar meerdere spullen op passen. Handig om alles bij elkaar te houden.

Vaderdag cadeaus met een lichtpuntje

Switch it on met de NgispeN The Switch tafellamp. Deze lamp is heel bijzonder en een echt designstuk. Het heeft geen klein knopje, maar een stoere hendel.  

Flinders - Vaderdag 2013 - Design voor ieder interieur
Foto:
1.    Functionals Mr. Ed tafellamp en boekenstandaard
2.    Seletti Neon Art neon letter
3.    Moooi Cluster hanglamp
4.    Goods Watt wandlamp
5.    NgispeN The Switch tafellamp
6.    Flos Piani tafellamp
7.    Gispen Outline tafellamp

Ook heel bijzonder zijn de Functionals Mr.Ed en de Flos piani. Bij Mr. Ed staat het lampje tussen 2 boeken geklemd. Hij is daarom handig als tafellamp, maar ook heel leuk als boekenstandaard. De Piani tafellamp is ook multifunctioneel en kun je gebruiken als opberger. Geen omvallende boeken of losliggende spullen meer voor de vaders dus.

Wil je nog meer leuke Vaderdag 2013 cadeaus zien? Neem dan een kijkje in de giftfinder in onze webshop. Heb je vragen over dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op via 020-30 30 630 of mail ons: info@flinders.nl.

Burcu Kayalik

Over de auteur

Burcu Kayalik

Burcu loopt de komende vijf maanden stage op de webredactie van Flinders. Ze duikt de wereld van design in op zoek naar leuke en bijzondere producten.