Vloerlampen voor een romantische woonstijl

Op gepost door Renée IJzerman in Keuzegids

Flinders heeft vier woonstijlen gedefinieerd met elk haar eigen kenmerken. Eén van de stijlen is romantisch. Op basis van de romantische woonstijl hebben we een aantal vloerlampen voor je geselecteerd. Laat je inspireren en ontdek welke vloerlamp in jouw interieur past.

Romantische woonstijl 

Je vraagt je misschien af wat wij precies verstaan onder een romantische woonstijl. Een romantisch interieur kenmerkt zich door tierelantijnen en pasteltinten. In tegenstelling tot de basic woonstijl, komen in de romantische woonstijl juist veel accessoires, (pastel)kleuren en ronde vormen voor. Waarschijnlijk spreekt dit interieur meer vrouwen dan mannen aan.

Moooi Paper vloerlamp  

De Paper vloerlamp van Moooi (€2.440,-) bevat een hoop ronde details. De naam zegt het al: deze lamp is gemaakt van papier en karton. Dan denk je misschien terug aan je creatieve handvaardigheidlessen. Echter, de Paper vloerlamp maak je niet zo snel na. De lamp is bijna twee meter hoog!

Flinders - Vloerlampen voor een romantische woonstijl - Design voor ieder interieur

Foto: Paper vloerlamp van Moooi (€2.440,-)

Flos Stylos vloerlamp 

De Stylos vloerlamp van Flos (€551,-) oogt vrij simpel. Toch is het een bijzondere lamp. Zodra je het licht aan zet is het een echte eyecatcher in je huis. De Stylos geeft zacht licht en bevat twee lichtbronnen. De onderste lamp verspreidt fraai indirect licht. De bovenste lamp geeft vooral functioneel licht, zodat je gemakkelijk kunt lezen in een boek, tijdschrift of krant. Het is wel duidelijk dat de twee meter hoge Stylos sfeer in je huis brengt, al zou je het in eerste instantie misschien niet zeggen. 

Flinders - Vloerlampen voor een romantische woonstijl - Design voor ieder interieur

Foto: Stylos vloerlamp van Flos (€551,-)

Foscarini Caboche vloerlamp 

De Caboche vloerlamp van Foscarini (€1.199,-) is een prachtige dame in huis. Ze heeft drie lange elegante benen die samen komen in een cirkel op de grond. Door de bolletjes bovenop het frame, geeft de lamp sfeervol licht. Je kunt de Caboche dimmen tot de hoeveelheid licht die je wenst. De lamp voelt zich overal thuis. Van slaapkamer tot woonkamer en van vergaderruimte tot entree.

Flinders - Vloerlampen voor een romantische woonstijl - Design voor ieder interieur

Foto: Caboche vloerlamp van Foscarini (€1.199,-)

Diesel Graf vloerlamp

De Graf vloerlamp van Diesel (€460,-) is net een kunstwerk. Dit komt door haar afwerking en dessins. Een typisch kenmerk van de romantische woonstijl. Met de Graf vloerlamp kun je alle kunst van de muur halen. De lamp is ook verkrijgbaar in andere varianten; namelijk als hanglamp en tafellamp. Zij bestaat in twee kleurencombinaties waarbij zwart centraal staat.

Flinders - Vloerlampen voor een romantische woonstijl - Design voor ieder interieur

Foto: Graf vloerlamp van Diesel (€460,-)

Ben je nieuwsgierig naar meer vloerlampen van Flinders? Of wil je graag inspiratie opdoen? Bekijk dan de pagina met vloerlampen op onze website. Voor meer informatie over de romantische woonstijl, verwijzen we je graag door naar Flinders Magazine. Voor vragen over ons assortiment wat betreft vloerlampen kun je contact opnemen via: 020-30 30 630 of info@flinders.nl.

Over de auteur

Renée IJzerman

Renée IJzerman

Renée is contentmarketeer bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, brengt je op de hoogte van de laatste interieurtrends, helpt je bij de aankoop en het onderhoud en biedt je how to's van de mooiste designproducten.

Naar boven