Naar boven

Winterse inrichting voor je interieur

Op gepost door Renée IJzerman in Keuzegids

De kou van de winter laat niet langer op zich wachten. Op 6 december gaat de meteorologische wintertijd officieel in. De sneeuw is nog net niet gevallen. Maar het winterse weer vraagt wel om wat warmte in je interieur. Brandende kaarsjes voor een romantische sfeer. De mooiste vloerkleden om je voeten warm te houden en grote kussens van wol en zijde om lekker in weg te zakken op de bank. Wij hebben deze producten voor je op een rij gezet.

Winterse inrichting voor je interieur - Flinders - Design voor ieder interieur

Kaarsen voor sfeer in je interieur

Maak het zo romantisch als je wilt. Met de Gloria kaarshouder van Muuto bepaal je zelf hoeveel kaarsen je wilt branden. En met de Little Bold van Moooi creëer je direct een warme sfeer in huis. De kandelaar zelf is zwart, maar je kunt hem opvrolijken met een kleur kaarsen die elders in je interieur terugkomt. De naam Mood Flame zegt het eigenlijk al, deze sfeermakers van Royal VKB zijn van positieve invloed op je interieur. En op je humeur :-).

Winterse inrichting voor je interieur - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1.Gloria kaarshouder van Muuto ( €69,-)
2.Little Bold van Moooi ( €240,-)
3.Mood Flame van Royal VKB ( vanaf €14,95)

Vloerkleed voor warme voeten

Met koude voeten op de bank is geen pretje. Vanaf nu kun je ze lekker op de vloer houden. Met deze vloerkleden hou je niet alleen je voeten warm, maar het zijn ook nog eens echte eyecatchers in je interieur. En dat zorgt net voor wat extra sfeer.

Winterse inrichting voor je interieur - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Pinocchio Orange van Hay ( €289,-)
2. Dahlia vloerkleed van Normann Copenhagen ( €250,-)
3. Bullskin zwart van Pols Potten ( €458,-)

 Sierkussens van wol en zijde

Kussens om lekker in weg te zakken... Die er mooi uitzien. Met de sierkussens van onder andere Ferm Living zit dat wel goed. Neem bijvoorbeeld de Wool Cushion. Gemaakt van 100% wol, dus extra lekker tijdens de koude winterdagen. Ze zijn er in de kleuren bruin, geel en blauw. Maar ook de zijden kussens zitten comfortabel in je rug en passen qua kleur helemaal in de trend van nu. Wie toch voor meer warmte wil gaan, kan ook kiezen voor een vilten kussen van Gewoon. Verkrijgbaar in vele kleuren. Er zit vast een kleur bij die in jouw interieur past.

Winterse inrichtin voor je interieur - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Wool Cushion Bruin 60x40 van Ferm Living ( €96,-)
2. Wool Cushion Currie 60x40 van Ferm Living ( €96,-)
3. Wool Cushion Blauw 75x25 van Ferm Living ( €96,-)
4. Remix blauw kussen van Ferm Living ( €65,-)
5. Columbine kussen van Ferm Living ( €96,-)
6. Remix geel kussen van Ferm Living ( €65,-)
7. Cushion Basic 50 van Gewoon ( €42,-)

Heb je vragen over dit artikel? Of wil je weten welke producten wij nog meer in ons assortiment hebben? Neem gerust contact met ons op via 020 30 30 630 of mail ons: info@flinders.nl.

Renée IJzerman

Over de auteur

Renée IJzerman

Renée is contentmarketeer bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, brengt je op de hoogte van de laatste interieurtrends, helpt je bij de aankoop en het onderhoud en biedt je how to's van de mooiste designproducten.