Populaire adviesartikelen

 
Vloerkleed kiezen: zo doe je dat
In dit artikel laten wij je zien waar je op moet letten bij het kiezen van een vloerkleed. Afmetingen, vorm, materiaal, kleur en soort: het komt allemaal aan
Lees meer
 
10 x De mooiste bank kopen
Een bank kopen. Het klinkt zo eenvoudig, maar is het wel zo gemakkelijk? Flinders heeft de tien mooiste design exemplaren voor je uitgekozen.
Lees meer
 
Sierkussens uitzoeken: waar let je op?
Sierkussens geven je interieur een boost en maken de ruimte persoonlijk. Maar hoe kies je sierkussens uit die passen bij je interieur? Flinders helpt je een
Lees meer

Laatste adviesartikelen

 
Vier voordelen van teakhout
Teakhout heeft een aantal eigenschappen waardoor tuinmeubels van dit materiaal het prima doen in de buitenlucht. We lichten een viertal voordelen voor je uit.
Lees meer
 
Kast kiezen: hier moet je op letten
Een kast kiezen is zo simpel nog niet. Waar let je op bij de aankoop van een kast? Met deze tips kies jij voor de kast die past bij jouw smaak en interieur.
Lees meer
 
Loungestoel kiezen: zo doe je dat
Iedereen verdient een loungestoel in huis waarop je helemaal tot rust komt. Waar let je op bij de aankoop van een loungestoel? Flinders legt het je uit!
Lees meer
 
Tapijt kiezen: zo doe je dat
In dit artikel laten wij je zien waar je op moet letten bij het kiezen van een tapijt. Afmetingen, vorm, materiaal, kleur en soort: het komt allemaal aan bod!
Lees meer
 
Sierkussens uitzoeken: waar let je op?
Sierkussens geven je interieur een boost en maken de ruimte persoonlijk. Maar hoe kies je sierkussens uit die passen bij je interieur? Flinders helpt je een handje.
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…