Naar boven

Populaire adviesartikelen

 
Marmer reinigen: tips & tricks
Niets vervelender dan vlekken op je mooie marmeren eettafel of bijzettafel. Met deze tips & tricks kun je eenvoudig marmer reinigen en trotseer je de vlekke
Lees meer
 
Zo onderhoud je fluweel en velours
Fluweel en velours zijn luxe stoffen en stralen elegantie en klasse uit. Hoe ga je een vlek op zo'n stofsoort tegen? Flinders geeft je de ultieme tips.
Lees meer
 
Leer onderhoud: stap voor stap
Ben je in het bezit van een mooie leren bank of (lounge)stoel? Toch liggen er vaak vuilmakers op de loer. Met deze tips blijven je leren meubels hoe dan ook net
Lees meer

Laatste adviesartikelen

 
Marmer reinigen: tips & tricks
Niets vervelender dan vlekken op je mooie marmeren eettafel of bijzettafel. Met deze tips & tricks kun je eenvoudig marmer reinigen en trotseer je de vlekken.
Lees meer
 
Leer onderhoud: stap voor stap
Ben je in het bezit van een mooie leren bank of (lounge)stoel? Toch liggen er vaak vuilmakers op de loer. Met deze tips blijven je leren meubels hoe dan ook netjes.
Lees meer
 
Onderhoud van houten tuinmeubelen
Om houten tuinmeubelen in optimale conditie te houden, is het belangrijk dat je ze goed verzorgt. Maar hoe doe je dat? Flinders helpt je graag een handje verder!
Lees meer
 
Metalen en stalen in je interieur
Er worden veel verschillende soorten metaal en staal gebruikt in het interieur. Welke soorten zijn dat allemaal en hoe reinig je ze? Flinders legt het je uit!
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…