Laatste trendartikelen

 
Woontrend: Natuurlijke materialen
Ben je op zoek naar een sfeervol, tijdloos en allesbehalve saai interieur vol natuurlijke materialen? In deze woontrend ontdek je hoe je dat precies doet.
Lees meer
 
Flinders trendrapport 2024
Ben je benieuwd naar de woontrends van 2024? Download dan nu het Flinders trendrapport en ontdek de zes nieuwe trends met designitems die daar perfect bij passen.
Lees meer
 
Kleurtrend 2024: Peach Fuzz
De kleurtrend waar we in 2024 echt niet omheen kunnen: Peach Fuzz. Met al deze items dompel je je interieur onder in de perzikkleur. Dat wil jij toch ook?
Lees meer
 
Woontrend: Organische vormen
Toe aan verzachting in je interieur? De woontrend organische vormen past daar perfect bij en geeft je interieur een geborgen en uitnodigende uitstraling.
Lees meer
 
Woontrend: Klein design
Thuis verrijken met bestaande designiconen in een klein(er) jasje? In de trend klein design ontdek je met welke klassiekers in een miniformaat dat kan.
Lees meer
 
Kleurtrend: Beige
De kleurtrend beige laat zien dat neutrale tinten de toon zetten in de interieurs van nu. Thuis onderdompelen in de kleur beige? Met deze items lukt dat!
Lees meer
 
Woontrend: Chroom
Geef je jouw interieur graag een moderne en luxueuze uitstraling met meubels, lampen en woonaccessoires? Met de woontrend chroom lukt dat gegarandeerd.
Lees meer
 
Vitra Winter Home Stories
Van een met herinneringen gevuld huis tot een energiezuinige woning: in deze Winter Home Stories kijken we binnen in drie huizen met heel veel designitems van Vitra.
Lees meer
 
Woontrend: Opaalglas
Een woontrend die gezien mag worden: opaalglas. Opaalglazen lampen zijn tijdloos én verspreiden gelijkmatig licht. Welke lamp van opaalglas mag jouw huis sieren?
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…

Populaire trendartikelen

 
Woontrend: oplaadbare lampen
De populariteit van de oplaadbare lamp neemt alleen maar toe. In de woontrend oplaadbare lampen zoomen we hierop in en zetten we er een aantal in de spotlight.
Lees meer
 
Kleurtrend: Kobaltblauw
De koele, rijke en excentrieke trendkleur kobaltblauw kun je op veel manieren combineren in je interieur. Hoe je dat doet? We geven je stylingtips en
Lees meer
 
Scandinavisch design
Scandinavisch design is enorm populair en niet meer weg te denken uit de designwereld. Hier geven we je alle informatie en een aantal voorbeelden van deze
Lees meer