Naar boven

Laatste trendartikelen

 
Woontrend: Flexibel thuiswerken
In de woontrend Flexibel thuiswerken staan tafels, stoelen en verlichting centraal. We laten zien hoe jij je werkplek thuis naar wens en volgens de arbowet inricht.
Lees meer
 
Tuintrend: Au Naturelle
Met de tuintrend Au Naturelle kies je voor zandkleuren, imperfecte accenten en organische vormen. Wil jij in je buitenruimte een oase van rust? Zo doe je dat!
Lees meer
 
Tuintrend: Eco Friendly
Achter elk product in de tuintrend Eco Friendly schuilt een duurzaam verhaal. Met deze items richt je je tuin 'groen' in en geniet je verantwoord in de buitenlucht.
Lees meer
 
Tuintrend: Garden Festival
Lichte pastelkleuren, luchtige ontwerpen en onderhoudsvriendelijke materialen: met de tuintrend Garden Festival is het een feestje om buiten te zijn.
Lees meer
 
Tuintrend: Great Outdoors
In de tuintrend Great Outdoors draait het om zo lang mogelijk genieten van het buitenleven. Je komt erachter met welke items je tuin van alle gemakken is voorzien.
Lees meer
 
Tuinverlichtingstrends voor 2021
De tuinverlichtingstrends voor 2021 spelen stuk voor stuk in op sfeer. Met deze vier trends ga je gegarandeerd sfeervolle buitenavonden tegemoet.
Lees meer
 
Flinders trendreport lente/zomer 2021
Trendwatcher Willemijn toont in deze editie van het Flinders trendreport de nieuwste woon-, tuin- en kleurtrends voor zowel de lente als zomer van 2021.
Lees meer
 
Keukentrend: Breakfast Club
Of je nu een ervaren chef of echte beginner bent: in de keukentrend Breakfast Club ontdek je hoe je je keuken een make-over geeft en klaarmaakt voor het voorjaar.
Lees meer
 
Woontrend: Warm Futurism
Een modern lijnenspel, strakke vormen en de kleur blauw geven de woontrend Warm Futurism vorm. De technologische snufjes horen daar ook bij.
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…

Populaire trendartikelen

 
Scandinavisch design
Scandinavisch design is enorm populair en niet meer weg te denken uit de designwereld. Hier geven we je alle informatie en een aantal voorbeelden van deze woont
Lees meer
 
Woontrends voor 2021
Het jaar 2021 staan in het teken van drie woontrends: organisch aardewerk, beige is het nieuwe grijs en rebels design. Benieuwd? Zo pas je de trends thuis toe.
Lees meer
 
Dutch design
Dutch design is niet meer weg te denken uit de hedendaagse designwereld. In dit artikel vertellen we je alles over de toonaangevende dutch design trend.
Lees meer