Trends

Elk jaar staat weer in het teken van nieuwe woontrends in kleur, materiaal en stijl. Het kleurrijke, luxueuze velours, heel veel groen in de vorm van planten en bloemen en de gouden combinatie staal met licht hout: stuk voor stuk trends waar we dit jaar niet omheen kunnen en willen. En wat is nog meer hip, hot & happening? Deze omgeving houden we continu up-to-date met de laatste woontrends, we vullen hem aan met de kleuren die hier perfect bij passen en je vindt uiteraard de designproducten die hierin niet mogen ontbreken. Ontdek alle woontrends, achterhaal hoe je deze in je woning integreert en zet jouw favoriet in de spotlight.

Laatste trendartikelen

 
Woontrend: Ronde vormen
Ronde vormen ogen vriendelijk, nodigen uit in een huis en nemen minder ruimten in waardoor ze zeer geschikt zijn voor kleine ruimten. Met deze tips pas je hem toe.
Lees meer
 
Kinderkamertrend: Back to School
In de Back to School kinderkamertrend vind je alles om de kinderkamer functioneel, mooi én sprekend in te richten. Zo is je kind klaar om naar school te gaan.
Lees meer
 
3 x Back to Work trends
Scandinavische invloeden, retro of toch industrieel? Met een van deze Back to Work trends ga je met een frisse start je werkdag tegemoet.
Lees meer
 
Kinderkamertrend: Industrieel
De kinderkamertrend Industrieel draait om donkere kleuren, robuuste meubels en een mix van leer, hout en metaal. Zo dompel je de kinderkamer onder in deze trend.
Lees meer
 
Woontrend: Groen in huis
In de woontrend Groen in huis staat de kleur groen in verschillende tinten centraal. Hoe breng je contrast aan en pas je deze kleur toe? We leggen het je uit!
Lees meer
 
Kleurtrend: Petrol en Terracotta
De kleurtrend Petrol en Terracotta typeert zich door contrasterende eigenschappen waardoor een warme en frisse mix ontstaat. Zo pas je hem buiten toe.
Lees meer
 
Woontrend: Boudoir
In de woontrend Boudoir staan de kleuren roze en aubergine centraal. We zien oriëntaalse invloeden in zowel de ton-sur-ton kleuren als de vriendelijke vormentaal.
Lees meer
 
Tuintrend: Romantisch
De tuintrend Romantisch typeert zich door romantische kleuren als roze. De mix met gouden en messing elementen maakt de trend chic en luxueus.
Lees meer
 
Kinderkamertrend: Tropisch
De kinderkamertrend Tropisch staat in het teken van levendige prints, vrolijke kleuren en tijdloze elementen in de basis. We laten zien hoe je de trend toepast.
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…

Populaire trendartikelen

 
Scandinavisch design
Scandinavisch design is enorm populair en niet meer weg te denken uit de designwereld. Hier geven we je alle informatie en een aantal voorbeelden van deze woont
Lees meer
 
Kinderkamertrends voor 2019
Sweet dreams, stoere speelsheid of weelderige jungle: voor welke kinderkamertrend kies jij? We hebben alle kinderkamertrends van 2019 voor je uitgelicht.
Lees meer
 
Tuinverlichtingstrends voor 2019
De tuinverlichtingstrends van 2019 spelen allemaal in op sfeer. Met deze drie trends ga je gegarandeerd sfeervolle buitenavonden tegemoet.
Lees meer
Naar boven