Naar boven

Trends

Elk jaar staat weer in het teken van nieuwe woontrends in kleur, materiaal en stijl. Het kleurrijke, luxueuze velours, heel veel groen in de vorm van planten en bloemen en de gouden combinatie staal met licht hout: stuk voor stuk trends waar we dit jaar niet omheen kunnen en willen. En wat is nog meer hip, hot & happening? Deze omgeving houden we continu up-to-date met de laatste woontrends, we vullen hem aan met de kleuren die hier perfect bij passen en je vindt uiteraard de designproducten die hierin niet mogen ontbreken. Ontdek alle woontrends, achterhaal hoe je deze in je woning integreert en zet jouw favoriet in de spotlight.

Laatste trendartikelen

 
Badkamertrend: Stoere functionaliteit
Donkere kleuren, industriële ontwerpen en strakke lijnen geven een stoere uitstraling. Deze kenmerken voeren de boventoon in de badkamertrend Stoere functionaliteit
Lees meer
 
Woontrend: Feestelijk tafelen
In de woontrend Feestelijk dineren staat de eethoek centraal. Met donkere kleuren, gouden accenten en sfeervolle accessoires ontstaat een intiem geheel aan tafel.
Lees meer
 
Woontrend: Looks a lot like Christmas
De woontrend Looks a lot like Christmas staat in het teken van extra gezelligheid en sfeer in huis. We laten zien hoe je je interieur onderdompelt in deze trend.
Lees meer
 
Woontrend: Cocoon
De woontrend Cocoon typeert zich door warm licht, natuurlijke materialen en organische vormen. Houd jij ook van cocoonen? Zo pas je deze trend toe.
Lees meer
 
Badkamertrend 2020: Spa in eigen huis
In de badkamertrend Spa in eigen huis ligt de nadruk op rustige kleuren, elegante vormen en de luxueuze uitstraling. Met deze stylingtips pas je hem toe.
Lees meer
 
Woontrend: My Heritage
De woontrend My Heritage staat in het teken van archeologische vormen, natuurlijke opdrukken en rijke kleuren. Met deze trend maak je je interieur warm en levendig.
Lees meer
 
Kinderkamertrend: Tropisch
De kinderkamertrend Tropisch staat in het teken van levendige prints, vrolijke kleuren en tijdloze elementen in de basis. We laten zien hoe je de trend toepast.
Lees meer
 
Woontrend: Muted Colors
Kleur in huis is helemaal van deze tijd. De woontrend Muted Colors betekent letterlijk afgezwakte kleuren. We laten je zien hoe je deze trend toepast.
Lees meer
 
Kleurtrend: Red Earth
De kleurtrend Red Earth is een combinatie van de kleuren rood en geel, straalt veel warmte uit en verbindt binnen en buiten met elkaar. Zo gebruik je deze kleur!
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…

Populaire trendartikelen

 
Scandinavisch design
Scandinavisch design is enorm populair en niet meer weg te denken uit de designwereld. Hier geven we je alle informatie en een aantal voorbeelden van deze woont
Lees meer
 
Kinderkamertrends voor 2019
Sweet dreams, stoere speelsheid of weelderige jungle: voor welke kinderkamertrend kies jij? We hebben alle kinderkamertrends van 2019 voor je uitgelicht.
Lees meer
 
Dutch design
Dutch design is niet meer weg te denken uit de hedendaagse designwereld. In dit artikel vertellen we je alles over de toonaangevende dutch design trend.
Lees meer