Woontips en advies

In deze omgeving vind je eigenlijk alles wat je helpt voor, tijdens en vooral ook na de aankoop van je favoriete designproduct. Alle adviezen, tips en stappenplannen die je helpen bij de keuze voor een product, maar vooral ook alle ins en outs om dat specifieke product als nieuw te houden. We hebben deze omgeving opgedeeld in zes thema's: Indeling & Styling, Instructies & Tips, Keuzegids, Onderhoud, Kleuradvies en Alles over verlichting. Kortom, alle ingrediënten die je nodig hebt om design van je dromen te vinden en dat in optimale conditie te houden. Kun je het antwoord op jouw woonvraag niet vinden? Mail dan naar redactie@flinders.nl en we zoeken het graag voor je uit.

Laatste adviesartikelen

 
Slimme tips voor het inrichten van kleine ruimtes
Of je nu in een paleis woont of in een schoenendoos, de truc is om meer uit je ruimte te halen. De oppervlakte kan je niet veranderen, maar de perceptie hiervan wel.
Lees meer
 
De ideale zithoogte voor de kinderstoel
Zie je een leuke kinderstoel, weet je niet zo goed welke zithoogte geschikt is. Een herkenbaar probleem? Flinders heeft de oplossing voor je.
Lees meer
 
Ontdek 6 bijzondere designlampen met LED-verlichting
LED-verlichting heeft veel voordelen. Eén daarvan is dat deze techniek verregaande mogelijkheden biedt voor het design van een lamp. Ontdek zes mooie exemplaren!
Lees meer
 
Tuinverlichting: sfeervolle lampen en kandelaars voor buiten
Tuinverlichting doet denken aan zwoele zomeravonden waarop je extra lang buiten kunt zitten. Ook als de zon ondergaat kun je dit zomergevoel vasthouden...
Lees meer
 
10 tips voor het inrichten van de werkplek
Een optimale inrichting van de werkplek is onderwerp van vele onderzoeken. Flinders heeft de belangrijkste conclusies voor je op een rijtje gezet. Lees en leer!
Lees meer
 
Mix & match: hoe creëer je een eenheid in huis?
Natuurlijk heeft lang niet iedereen een passie voor interieur, maar het is juist zo leuk om er iets unieks van te maken en je eigen stijl te vertegenwoordigen!
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…
Naar boven