Woontips en advies

In deze omgeving vind je eigenlijk alles wat je helpt voor, tijdens en vooral ook na de aankoop van je favoriete designproduct. Alle adviezen, tips en stappenplannen die je helpen bij de keuze voor een product, maar vooral ook alle ins en outs om dat specifieke product als nieuw te houden. We hebben deze omgeving opgedeeld in zes thema's: Indeling & Styling, Instructies & Tips, Keuzegids, Onderhoud, Kleuradvies en Alles over verlichting. Kortom, alle ingrediënten die je nodig hebt om design van je dromen te vinden en dat in optimale conditie te houden. Kun je het antwoord op jouw woonvraag niet vinden? Mail dan naar redactie@flinders.nl en we zoeken het graag voor je uit.

Laatste adviesartikelen

 
10 tips voor het inrichten van de werkplek
Een optimale inrichting van de werkplek is onderwerp van vele onderzoeken. Flinders heeft de belangrijkste conclusies voor je op een rijtje gezet. Lees en leer!
Lees meer
 
Mix & match: hoe creëer je een eenheid in huis?
Natuurlijk heeft lang niet iedereen een passie voor interieur, maar het is juist zo leuk om er iets unieks van te maken en je eigen stijl te vertegenwoordigen!
Lees meer
 
Grote ruimte, grote uitdaging: tips & tricks voor een stijlvolle woonkamer
De woonkamer is een van de meest uitdagende ruimtes om in te richten. Er zijn genoeg mogelijkheden om jouw interieur die individuele look te geven. Waar te beginnen?
Lees meer
 
Alles over de meubelstoffen van Kvadrat
Kvadrat heeft ontzettend veel verschillende meubelstoffen. In dit artikel ontdek je welke mogelijkheden er zijn om onze stoelen, banken en poefs te laten stofferen.
Lees meer
 
10 x Je eerste appartement inrichten
Eindelijk, je eerste echte appartement! Nu nog een interieur zoals jij het wilt. Kiki geeft tips hoe je met een beperkt budget slaagt voor een stijlvolle inrichting.
Lees meer
 
Stap voor stap de babykamer inrichten
Het inrichten van de babykamer is misschien wel één van de leukste dingen om te doen als je een kindje verwacht. Flinders helpt je stapje voor stapje.
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…
Naar boven