Woontips en advies

In deze omgeving vind je eigenlijk alles wat je helpt voor, tijdens en vooral ook na de aankoop van je favoriete designproduct. Alle adviezen, tips en stappenplannen die je helpen bij de keuze voor een product, maar vooral ook alle ins en outs om dat specifieke product als nieuw te houden. We hebben deze omgeving opgedeeld in zes thema's: Indeling & Styling, Instructies & Tips, Keuzegids, Onderhoud, Kleuradvies en Alles over verlichting. Kortom, alle ingrediënten die je nodig hebt om design van je dromen te vinden en dat in optimale conditie te houden. Kun je het antwoord op jouw woonvraag niet vinden? Mail dan naar redactie@flinders.nl en we zoeken het graag voor je uit.

Laatste adviesartikelen

 
Hoe style je woonaccessoires?
Met woonaccessoires maak je je huis persoonlijk en sfeervol. In dit artikel neemt Flinders de kunst van het groeperen van accessoires onder de loep.
Lees meer
 
Loungestoel kiezen: zo doe je dat
Iedereen verdient een loungestoel in huis waarop je helemaal tot rust komt. Waar let je op bij de aankoop van een loungestoel? Flinders legt het je uit!
Lees meer
 
Dé kleur van 2017: greenery
Pantone heeft greenery bestempeld als de kleur van 2017. Maar waarom? En hoe verwerk je deze kleur in je interieur? Hier lees je alles over de kleur greenery.
Lees meer
 
Zó bepaal je kleur, structuur en vorm in je interieur
Er zijn talloze verschillende mensen, smaken en meningen op de wereld. Met de tips van Flinders over kleur, structuur en vorm kan ook jij je huis ‘eigen’ maken.
Lees meer
 
5 x Tips voor een opgeruimd huis
Een schoon en opgeruimd huis, dat is nog eens lekker thuiskomen. Maar helaas... Sommigen hebben al om moeite ’s ochtends het bed op te maken, anderen krijgen h
Lees meer
 
Rolgordijnen opmeten: hoe doe je dat?
Hoe meet je een rolgordijn op? In dit artikel vertellen we onder andere waar je op moet letten en hoe je het best rolgordijnen kunt opmeten.
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…
Naar boven