Woontips en advies

In deze omgeving vind je eigenlijk alles wat je helpt voor, tijdens en vooral ook na de aankoop van je favoriete designproduct. Alle adviezen, tips en stappenplannen die je helpen bij de keuze voor een product, maar vooral ook alle ins en outs om dat specifieke product als nieuw te houden. We hebben deze omgeving opgedeeld in zes thema's: Indeling & Styling, Instructies & Tips, Keuzegids, Onderhoud, Kleuradvies en Alles over verlichting. Kortom, alle ingrediënten die je nodig hebt om design van je dromen te vinden en dat in optimale conditie te houden. Kun je het antwoord op jouw woonvraag niet vinden? Mail dan naar redactie@flinders.nl en we zoeken het graag voor je uit.

Laatste adviesartikelen

 
Lamp ophangen: waar let je op?
Er komt best wat kijken bij het ophangen van een lamp. Waar moet je allemaal rekening mee houden? We leggen het stap voor stap uit.
Lees meer
 
Verlichting in je eethoek: waar let je op?
Een eethoek heeft de juiste verlichting nodig. We lichten een viertal factoren uit waar je op moet letten bij de aankoop van eetkamerverlichting.
Lees meer
 
LED verlichting dimmen: waar let je op?
Kun je LED verlichting dimmen? In dit artikel beantwoorden we deze veelvoorkomende vraag en gaan we onder andere in op de soort lamp, de lichtbron én de dimmer.
Lees meer
 
Woonstijl Industrieel
Robuuste meubels, een mix van leer, hout en metaal en opvallende constructies omschrijven de industriële woonstijl. We laten je zien hoe je deze toepast.
Lees meer
 
Woonstijl Klassiek
De Klassieke woonstijl laat sierlijke ornamenten, luxueuze stoffen en diepe kleuren zien. Benieuwd hoe je de stijl in je interieur integreert? We laten het je zien.
Lees meer
 
Woonstijl Landelijk
De Landelijke woonstijl maakt je woning huiselijk, straalt rust uit en laat robuuste meubels zien. Ben je liefhebber van deze stijl? Ontdek hoe je hem integreert.
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…
Naar boven