Woontips en advies

In deze omgeving vind je eigenlijk alles wat je helpt voor, tijdens en vooral ook na de aankoop van je favoriete designproduct. Alle adviezen, tips en stappenplannen die je helpen bij de keuze voor een product, maar vooral ook alle ins en outs om dat specifieke product als nieuw te houden. We hebben deze omgeving opgedeeld in zes thema's: Indeling & Styling, Instructies & Tips, Keuzegids, Onderhoud, Kleuradvies en Alles over verlichting. Kortom, alle ingrediënten die je nodig hebt om design van je dromen te vinden en dat in optimale conditie te houden. Kun je het antwoord op jouw woonvraag niet vinden? Mail dan naar redactie@flinders.nl en we zoeken het graag voor je uit.

Laatste adviesartikelen

 
Zo maak je je huis hyggeproof
Het is hoogtijd om je huis klaar te maken voor de herfst. En dat doe je dat door je huis hyggeproof te maken. We leggen je uit hoe je dit doet.
Lees meer
 
5 x Tips voor een kamer die met je kind meegroeit
Hoe laat je een kinderkamer eenvoudig meegroeien met je kind zonder dat het je veel geld kost? Flinders helpt je graag en geeft je een vijftal tips.
Lees meer
 
Alles over duurzaam design
Duurzaam design wordt steeds populairder. Maar wat is duurzaam design en hoe zien we dit terug? We leggen het je uit.
Lees meer
 
Eetkamerstoel kiezen: waar let je op?
Bij een eetkamerstoel kiezen komen diverse factoren kijken. Flinders geeft je een zevental tips waar je op moet letten om een eetkamerstoel naar wens te kopen.
Lees meer
 
In drie stappen naar een stoer interieur
Onafgewerkte materialen, aardse tinten en robuuste vormen zijn kenmerkend voor een stoer interieur. Maar hoe creëer je deze stoere look? We leggen het je uit!
Lees meer
 
Hoe combineer ik kleuren in mijn interieur?
Kleur is van grote invloed op het totaalplaatje van je interieur. Maar welke kleuren passen bij elkaar? En hoe kun je ze combineren? Flinders legt het je uit!
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…
Naar boven