Woontips en advies

In deze omgeving vind je eigenlijk alles wat je helpt voor, tijdens en vooral ook na de aankoop van je favoriete designproduct. Alle adviezen, tips en stappenplannen die je helpen bij de keuze voor een product, maar vooral ook alle ins en outs om dat specifieke product als nieuw te houden. We hebben deze omgeving opgedeeld in zes thema's: Indeling & Styling, Instructies & Tips, Keuzegids, Onderhoud, Kleuradvies en Alles over verlichting. Kortom, alle ingrediënten die je nodig hebt om design van je dromen te vinden en dat in optimale conditie te houden. Kun je het antwoord op jouw woonvraag niet vinden? Mail dan naar redactie@flinders.nl en we zoeken het graag voor je uit.

Laatste adviesartikelen

 
Woonstijl Bohemian
Drukke prints, een overvloed aan groen, uitzonderlijke kleurcombinaties en natuurlijke materialen omschrijven de Bohemian woonstijl. Ontdek hoe je deze toepast.
Lees meer
 
Woonstijl Scandinavisch
De Scandinavische woonstijl laat een ingetogen mix van minimalisme, functionaliteit en eenvoud zien. We leggen je uit hoe je deze tijdloze stijl toepast.
Lees meer
 
Woonstijl Modern
Met de Moderne woonstijl voeg je rechte vormen, toegankelijke kleuren en minimalistische meubels toe. Laat je inspireren door deze strakke woonstijl.
Lees meer
 
Badkamerverlichting: waar moet je op letten?
Met verlichting in je badkamer moet je op verschillende zones en IP-waarde letten. Flinders zet voor jou de belangrijkste punten op een rijtje.
Lees meer
 
Kleurentrends: 9 x Nieuwe verfkleuren
Kleur heeft veel invloed op de sfeer in een woning. We laten je een negental nieuwe trendkleuren zien met bijpassende verfkleuren, producten en sfeerbeelden.
Lees meer
 
Alles over de meubelstoffen van Kvadrat
Kvadrat heeft ontzettend veel verschillende meubelstoffen. In dit artikel ontdek je welke mogelijkheden er zijn om onze stoelen, banken en poefs te laten stofferen.
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…
Naar boven