Woontips en advies

In deze omgeving vind je eigenlijk alles wat je helpt voor, tijdens en vooral ook na de aankoop van je favoriete designproduct. Alle adviezen, tips en stappenplannen die je helpen bij de keuze voor een product, maar vooral ook alle ins en outs om dat specifieke product als nieuw te houden. We hebben deze omgeving opgedeeld in zes thema's: Indeling & Styling, Instructies & Tips, Keuzegids, Onderhoud, Kleuradvies en Alles over verlichting. Kortom, alle ingrediënten die je nodig hebt om design van je dromen te vinden en dat in optimale conditie te houden. Kun je het antwoord op jouw woonvraag niet vinden? Mail dan naar redactie@flinders.nl en we zoeken het graag voor je uit.

Laatste adviesartikelen

 
Linoleum: eigenschappen, gebruik & onderhoud
Een linoleum tafelblad is vrij eenvoudig te onderhouden, maar hoe doe je dat? We vertellen je de eigenschappen én hoe je linoleum gebruikt en onderhoudt.
Lees meer
 
Kast kiezen: hier moet je op letten
Een kast kiezen is zo simpel nog niet. Waar let je op bij de aankoop van een kast? Met deze tips kies jij voor de kast die past bij jouw smaak en interieur.
Lees meer
 
Onderhoud van kunststof tuinmeubelen
Om seizoen na seizoen van je kunststof tuinmeubelen te kunnen genieten, is regelmatig onderhoud geen overbodige luxe. Met deze tips blijven ze in topconditie.
Lees meer
 
Onderhoud van metalen tuinmeubelen
Metalen tuinmeubelen kunnen goed tegen weer en wind. Hoe zorg je er nu voor dat je je metalen tuinmeubelen in topvorm houdt? Flinders geeft je alle tips en trucs!
Lees meer
 
Originele inrichting van de woonkamer
De woonkamer is niet alleen de plek waar je ’s avonds kunt ontspannen, maar ook waar je vrienden en familie ontvangt. Zorg ervoor dat hij top gestyled is!
Lees meer
 
Verschillende houtsoorten in het interieur
Er worden veel soorten hout gebruikt in de interieurbranche. Welke soorten zijn dat nou precies? Wij hebben de bekendste houtsoorten voor je op een rijtje gezet.
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…
Naar boven