Vrijblijvend interieuradvies?

Ben je op zoek naar meubels in jouw stijl, wil je een ruimte opnieuw inrichten of ben je benieuwd hoe je meer sfeer in een woning creëert? Onze interieuradviseurs helpen je graag met al je vragen om samen tot een advies te komen die geheel aansluit bij jouw specifieke woonwensen.

Artikelen 41 tot 50 van 719 in totaal

 

Hanglamp kiezen: hier moet je op letten

Hanglampen kiezen, dat is nog een lastige opgave. Flinders helpt je bij het kiezen van hanglampen door te laten zien waar je allemaal rekening mee moet houden.
> Lees verder
 

Hoe kies je een kunstwerk?

Waar moet je nu eigenlijk op letten als je een kunstwerk wilt kopen? Flinders zet voor je op een rijtje hoe je kunst koopt en met design combineert.
> Lees verder

5 x Tips voor een kinderhoek in de living

De kinderhoek, hoe laat je die nu leuk bij de rest van je interieur passen? Flinders geeft je tips en ideeën om van de kinderhoek een fanatische plek te maken!
> Lees verder
 

Tapijt kiezen: zo doe je dat

In dit artikel laten wij je zien waar je op moet letten bij het kiezen van een tapijt. Afmetingen, vorm, materiaal, kleur en soort: het komt allemaal aan bod!
> Lees verder
 

Slimme tips voor het inrichten van kleine ruimtes

Of je nu in een paleis woont of in een schoenendoos, de truc is om meer uit je ruimte te halen. De oppervlakte kan je niet veranderen, maar de perceptie hiervan wel.
> Lees verder
 

De ideale zithoogte voor de kinderstoel

Zie je een leuke kinderstoel, weet je niet zo goed welke zithoogte geschikt is. Een herkenbaar probleem? Flinders heeft de oplossing voor je.
> Lees verder
 

Ontdek 6 bijzondere designlampen met LED-verlichting

LED-verlichting heeft veel voordelen. Eén daarvan is dat deze techniek verregaande mogelijkheden biedt voor het design van een lamp. Ontdek zes mooie exemplaren!
> Lees verder
 

Tuinverlichting: sfeervolle lampen en kandelaars voor buiten

Tuinverlichting doet denken aan zwoele zomeravonden waarop je extra lang buiten kunt zitten. Ook als de zon ondergaat kun je dit zomergevoel vasthouden...
> Lees verder
 

10 tips voor het inrichten van de werkplek

Een optimale inrichting van de werkplek is onderwerp van vele onderzoeken. Flinders heeft de belangrijkste conclusies voor je op een rijtje gezet. Lees en leer!
> Lees verder
 

Mix & match: hoe creëer je een eenheid in huis?

Natuurlijk heeft lang niet iedereen een passie voor interieur, maar het is juist zo leuk om er iets unieks van te maken en je eigen stijl te vertegenwoordigen!
> Lees verder

Artikelen 41 tot 50 van 719 in totaal

Naar boven